PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TRAKTORE 2+1 SES SİSTEMİ (YENİ ÇALİŞMA)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 962347" data-attributes="member: 55057"><p><strong>Ynt: TRAKTORE 2+1 SES SİSTEMİ (YENİ ÇALİŞMA)</strong></p><p></p><p>çin malı şarjlı veya şarjlı pilli müzik kutuları var</p><p>hatta çankaya da daha büyük boylarını görmüştüm ama fiyatta anlaşamamıştık</p><p>istediğin özellikleri sunuyor</p><p>mp3 çalar radyosu var hafıza kartı ve usb bellek takılabiliyor kulaklık girişi mevcut</p><p>tek eksi yanı kullanıma göre belirli periyotlarda şarj etmek gerekiyor </p><p>eğer çakmaklık varsa bunu traktörden de gerçekleştirebilirsin</p><p>artıları ise kurulum montaj derdi yok ister çamurluğa ister traktörün kaput bezine 2 adet cırt cırt diktirmek yeterli</p><p>herhangi bir elektrik arızası açma derdi yok ve tarlada sulama bekleme dinlenme sıralarında da sök götür gölgeye en önemliside açık unuttuğunda aküyü bitirme riski yok</p><p>bana göre daha avantajlı yani illaki elimde olanları değerlendireceğim kendim yapacağım diyorsan sen bilirsin ama büyüklüğünr göre 20 liradan başlayıp 80 liraya kadar var büyüklüğüne göre</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 962347, member: 55057"] [b]Ynt: TRAKTORE 2+1 SES SİSTEMİ (YENİ ÇALİŞMA)[/b] çin malı şarjlı veya şarjlı pilli müzik kutuları var hatta çankaya da daha büyük boylarını görmüştüm ama fiyatta anlaşamamıştık istediğin özellikleri sunuyor mp3 çalar radyosu var hafıza kartı ve usb bellek takılabiliyor kulaklık girişi mevcut tek eksi yanı kullanıma göre belirli periyotlarda şarj etmek gerekiyor eğer çakmaklık varsa bunu traktörden de gerçekleştirebilirsin artıları ise kurulum montaj derdi yok ister çamurluğa ister traktörün kaput bezine 2 adet cırt cırt diktirmek yeterli herhangi bir elektrik arızası açma derdi yok ve tarlada sulama bekleme dinlenme sıralarında da sök götür gölgeye en önemliside açık unuttuğunda aküyü bitirme riski yok bana göre daha avantajlı yani illaki elimde olanları değerlendireceğim kendim yapacağım diyorsan sen bilirsin ama büyüklüğünr göre 20 liradan başlayıp 80 liraya kadar var büyüklüğüne göre [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TRAKTORE 2+1 SES SİSTEMİ (YENİ ÇALİŞMA)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt