PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
traktöre sürümde gaz verilmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hema" data-source="post: 443185" data-attributes="member: 1285"><p><strong>Ynt: traktöre sürümde gaz verilmesi</strong></p><p></p><p>arkadaşlar herkese verdiği bilgiler için tşk ederim.</p><p>şimdi herkes bi yorumlarda bulunmuş benim motor bu kadar şu kadar yakar diye.genelde verilen bilgiler aşağı yukarı doğrudur.</p><p>bide şunu iyi bilmek gerekir ki, oda motorun el gazını 17-18 gaza (veya daha farklı bir devire) çekip tarktör pullukla işe girdiği zaman devrin kaç devir düşdüğüdür.</p><p>o zaman max tork acaba işten önceki verilen devir midir , yoksa işe başlanılmiş olan devirmidir.</p><p>mesela ben 3060 4x4 minimax modeli ile işe başlerken 16 (1600 devir) gaz veriyorum işe girdiğim zaman bu gaz direkt 14 (1400 devir) gaza düşüyor.</p><p>tt -55 ile işe girdiğim zamanda 16 gaz verdiğimde direkt 12 gaza düşüyor. ve daha fazla yakıyor.</p><p>demek oluyoki 67 hp olan 3060 daha az gaz düşürürken 55 hp olan tt 55 daha fazla gaz düşürüyor. ve neticede güçlü olan motor az gaz düşürüyor ve mazotu az yakıyor. buda benim görüşüm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hema, post: 443185, member: 1285"] [b]Ynt: traktöre sürümde gaz verilmesi[/b] arkadaşlar herkese verdiği bilgiler için tşk ederim. şimdi herkes bi yorumlarda bulunmuş benim motor bu kadar şu kadar yakar diye.genelde verilen bilgiler aşağı yukarı doğrudur. bide şunu iyi bilmek gerekir ki, oda motorun el gazını 17-18 gaza (veya daha farklı bir devire) çekip tarktör pullukla işe girdiği zaman devrin kaç devir düşdüğüdür. o zaman max tork acaba işten önceki verilen devir midir , yoksa işe başlanılmiş olan devirmidir. mesela ben 3060 4x4 minimax modeli ile işe başlerken 16 (1600 devir) gaz veriyorum işe girdiğim zaman bu gaz direkt 14 (1400 devir) gaza düşüyor. tt -55 ile işe girdiğim zamanda 16 gaz verdiğimde direkt 12 gaza düşüyor. ve daha fazla yakıyor. demek oluyoki 67 hp olan 3060 daha az gaz düşürürken 55 hp olan tt 55 daha fazla gaz düşürüyor. ve neticede güçlü olan motor az gaz düşürüyor ve mazotu az yakıyor. buda benim görüşüm. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
traktöre sürümde gaz verilmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt