PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
traktörle radara girdi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GENÇ EYMIRLİ" data-source="post: 766399" data-attributes="member: 22534"><p>Çorum’da 1967 model traktöre, aşırı hız</p><p>yaptığı gerekçesiyle 166 lira para cezası</p><p>kesildi. Çorum’dan köyüne hayvanları</p><p>için yem götüren Ahmet Çetin’in</p><p>kullandığı 19 AP 060 plakalı traktör,</p><p>jandarma trafik ekipleri tarafından Cemilbel-Ortaköy yolu üzerinde Feraset</p><p>Petrol önünde durduruldu. Traktörün</p><p>36 kilometre hızla radara girdiğini</p><p>söyleyen jandarma trafik ekipleri,</p><p>Çetin’e 166 liralık para cezası kestiler.</p><p>Traktörünün en fazla 25 kilometre hız yaptığını söyleyen çiftçi Ahmet Çetin ise</p><p>“Çalıca köyündeki hayvanlarıma yem</p><p>götürüyordum. Römorkta 2 ton yem</p><p>vardı. Bu haliyle 1967 model traktörüm</p><p>36 kilometre hız yapmış. Benim</p><p>traktörüm en fazla 25 kilometre hız yapabiliyor. 26 kilometreyi geçerse bu</p><p>traktörü bağışlayacağım” diyerek,</p><p>kesilen ceza karşısında şaşkınlığını dile</p><p>getirdi. Kendisinden sonra radara 110</p><p>kilometre ile giren bir araca ise ceza</p><p>kesilmediğini öne süren Çetin, “Türkiye’de traktör kullanıp da radara</p><p>yakalanan üçüncü kişi ben olmuşum.</p><p>Traktörümün 36 kilometre hız</p><p>yapamayacağını ifade ettiğimde bana</p><p>‘hükümetin bütçe açığı var kapatmamız</p><p>gerekiyor’ yanıtını verdiler. 20 senedir traktör kullanıyorum. Böyle bir şey hiç</p><p>başıma gelmemişti. Benim traktörümün</p><p>bu hızı yapması mümkün değil” dedi. Kaynak : Çorum Haber</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GENÇ EYMIRLİ, post: 766399, member: 22534"] Çorum’da 1967 model traktöre, aşırı hız yaptığı gerekçesiyle 166 lira para cezası kesildi. Çorum’dan köyüne hayvanları için yem götüren Ahmet Çetin’in kullandığı 19 AP 060 plakalı traktör, jandarma trafik ekipleri tarafından Cemilbel-Ortaköy yolu üzerinde Feraset Petrol önünde durduruldu. Traktörün 36 kilometre hızla radara girdiğini söyleyen jandarma trafik ekipleri, Çetin’e 166 liralık para cezası kestiler. Traktörünün en fazla 25 kilometre hız yaptığını söyleyen çiftçi Ahmet Çetin ise “Çalıca köyündeki hayvanlarıma yem götürüyordum. Römorkta 2 ton yem vardı. Bu haliyle 1967 model traktörüm 36 kilometre hız yapmış. Benim traktörüm en fazla 25 kilometre hız yapabiliyor. 26 kilometreyi geçerse bu traktörü bağışlayacağım” diyerek, kesilen ceza karşısında şaşkınlığını dile getirdi. Kendisinden sonra radara 110 kilometre ile giren bir araca ise ceza kesilmediğini öne süren Çetin, “Türkiye’de traktör kullanıp da radara yakalanan üçüncü kişi ben olmuşum. Traktörümün 36 kilometre hız yapamayacağını ifade ettiğimde bana ‘hükümetin bütçe açığı var kapatmamız gerekiyor’ yanıtını verdiler. 20 senedir traktör kullanıyorum. Böyle bir şey hiç başıma gelmemişti. Benim traktörümün bu hızı yapması mümkün değil” dedi. Kaynak : Çorum Haber [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
traktörle radara girdi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt