PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörle tarla sürerken en çok neye dikkat edersiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 214770" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: Traktörle tarla sürerken en çok neye dikkat edersiniz</strong></p><p></p><p>ARKADAŞLAR BEN SİZİN BAZI DÜŞÜNCELERİNİZE KATILIYOR BAZILARINADA KATILMIYORUM.</p><p>1-DERİN SÜRMEK FAYDA YERİNE ZARARLIDIR ÇÜNKÜ HAM TOPRA ÇIKARIYORSUN.</p><p>2-ANIZ YAKMAK FAYDA YERİNE ZARARLIDIR YANARKEN TOPRAK ÜZERİNDEKİ BİRÇOK MİKRO ORGANİZMAYI YAKIYORSUNUZ.</p><p> TARLA İKİNCİ SENEDE EKİLECEKSE SÜRMEKDE FAYDA VAR ÇÜNKÜ TAVINDA SÜRÜM MOTORU ZORLATMAZ FAZLA MASRAF HARCATMAZ EYER EKİLMEYECEKSE İKİNCİ SENE BAHARIN SÜRÜLMELİ.</p><p> DERİN SÜRMEK YERİNE ÇİZEL (PATLATMA) ÇEKİLMELİ FAYDASI TOPRAK ALTINDA OLUŞACAK TABAKAYI KIRAR VE SU TUTUMUNU ARTIRIR.</p><p> ANIZ YAKMAK YERİNE BİÇER SÜREN KİŞİNİN YANINA VARACAN TABANDAN BİÇDİRECAN BİÇDİRECAN Kİ SENDEN SONRA GELECEK NESLE İYİ BİR TOPRAK BIRAKACAN</p><p> DÖNERLİ PULLUK KULLANMADIM AMA FAYDALI OLDUNA EMİNİM HEM ÇUKURLAR OLUŞMAZ HEMDE MAZOTDAN FAYDA SALIYACANA EMİNİM BEN BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜYORUM</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 214770, member: 14208"] [b]Ynt: Traktörle tarla sürerken en çok neye dikkat edersiniz[/b] ARKADAŞLAR BEN SİZİN BAZI DÜŞÜNCELERİNİZE KATILIYOR BAZILARINADA KATILMIYORUM. 1-DERİN SÜRMEK FAYDA YERİNE ZARARLIDIR ÇÜNKÜ HAM TOPRA ÇIKARIYORSUN. 2-ANIZ YAKMAK FAYDA YERİNE ZARARLIDIR YANARKEN TOPRAK ÜZERİNDEKİ BİRÇOK MİKRO ORGANİZMAYI YAKIYORSUNUZ. TARLA İKİNCİ SENEDE EKİLECEKSE SÜRMEKDE FAYDA VAR ÇÜNKÜ TAVINDA SÜRÜM MOTORU ZORLATMAZ FAZLA MASRAF HARCATMAZ EYER EKİLMEYECEKSE İKİNCİ SENE BAHARIN SÜRÜLMELİ. DERİN SÜRMEK YERİNE ÇİZEL (PATLATMA) ÇEKİLMELİ FAYDASI TOPRAK ALTINDA OLUŞACAK TABAKAYI KIRAR VE SU TUTUMUNU ARTIRIR. ANIZ YAKMAK YERİNE BİÇER SÜREN KİŞİNİN YANINA VARACAN TABANDAN BİÇDİRECAN BİÇDİRECAN Kİ SENDEN SONRA GELECEK NESLE İYİ BİR TOPRAK BIRAKACAN DÖNERLİ PULLUK KULLANMADIM AMA FAYDALI OLDUNA EMİNİM HEM ÇUKURLAR OLUŞMAZ HEMDE MAZOTDAN FAYDA SALIYACANA EMİNİM BEN BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜYORUM [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörle tarla sürerken en çok neye dikkat edersiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt