PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörle tarla sürerken en çok neye dikkat edersiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="safanuroglu" data-source="post: 215158" data-attributes="member: 14745"><p><strong>Ynt: Traktörle tarla sürerken en çok neye dikkat edersiniz</strong></p><p></p><p>ARKADAŞLAR BEN TARLA SÜRÜMÜNDE,</p><p>1- TOPRAĞIN TAVLI OLUP OLMADIĞINA BAKARIM. GENEL OLARAK İLK SONBAHAR YAĞMURLARI İLE BERABER BİZİM BURADA SÜRÜM YAPILIR. ÇİFTTEN ÖNCE YAĞMUR YAĞMASI MOTORU ZORLAMAYACAĞI İÇİN YAKIT GİDERİNİ AZALTACAKTIR. </p><p>2- SÜRÜM ESNASINDA MOTORUN SESİNİ DİNLER ONA GÖRE MOTORA GAZ VERİRİM. Kİ, DOĞRU DEVİRDE ÇALIŞMAK HEM SÜREDEN HEM YAKITTAN HEM DE MOTORUN ÖMRÜNE KATKI SAĞLAR.</p><p>AYRICA PULLUKLARIN HEPSİ DENGELİ OLARAK BATIYOR MU TOPRAĞA BU DA ÖNEMLİDİR DÜZGÜN BİR ÇİFT SÜRMEK AÇISINDAN. VE PULLUĞUN DÜZGÜN SABİTLENMİŞ OLMASININ DA MOTORU TUTMASI İÇİN GEREKLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEM DE YARAR VAR.</p><p>3- YETERİ KADAR DERİN ÇİFT OLMUŞ MU O ÖNEMLİDİR SON OLARAK.. MESELA BENİM DİKKAT ETTİĞİM ŞEY BİR KARIŞ DÖRT PARMAK KADAR PULLUK BATMIŞSA YETERLİDİR BENİM İÇİN.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="safanuroglu, post: 215158, member: 14745"] [b]Ynt: Traktörle tarla sürerken en çok neye dikkat edersiniz[/b] ARKADAŞLAR BEN TARLA SÜRÜMÜNDE, 1- TOPRAĞIN TAVLI OLUP OLMADIĞINA BAKARIM. GENEL OLARAK İLK SONBAHAR YAĞMURLARI İLE BERABER BİZİM BURADA SÜRÜM YAPILIR. ÇİFTTEN ÖNCE YAĞMUR YAĞMASI MOTORU ZORLAMAYACAĞI İÇİN YAKIT GİDERİNİ AZALTACAKTIR. 2- SÜRÜM ESNASINDA MOTORUN SESİNİ DİNLER ONA GÖRE MOTORA GAZ VERİRİM. Kİ, DOĞRU DEVİRDE ÇALIŞMAK HEM SÜREDEN HEM YAKITTAN HEM DE MOTORUN ÖMRÜNE KATKI SAĞLAR. AYRICA PULLUKLARIN HEPSİ DENGELİ OLARAK BATIYOR MU TOPRAĞA BU DA ÖNEMLİDİR DÜZGÜN BİR ÇİFT SÜRMEK AÇISINDAN. VE PULLUĞUN DÜZGÜN SABİTLENMİŞ OLMASININ DA MOTORU TUTMASI İÇİN GEREKLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEM DE YARAR VAR. 3- YETERİ KADAR DERİN ÇİFT OLMUŞ MU O ÖNEMLİDİR SON OLARAK.. MESELA BENİM DİKKAT ETTİĞİM ŞEY BİR KARIŞ DÖRT PARMAK KADAR PULLUK BATMIŞSA YETERLİDİR BENİM İÇİN. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörle tarla sürerken en çok neye dikkat edersiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt