PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörle Uzun Yol?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 876574" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Traktörle Uzun Yol?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Kadir İnan yormadı. Çok zevkli geçti bile diyebilirim. Klima, müzik, tarla manzaraları, redbull & sigara...</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Şarköy-Malkara-Tekirdağ-Çorlu (sarılar köyü) gidiş güzergahıydı. </p><p></p><p>Çorlu (sarılar köyü) - Tekirdağ - Şarköy dönüş. </p><p></p><p>***</p><p></p><p>Gidiş boş römork (1400kg) dip gaz (40km/s) Klima açık. </p><p></p><p>Dönüş römorkta 4.500 kg yük (1500kg yem bezelyesi tohumu+2500kg granül kanola taban gübresi + yedek parça, ufak tefek eşya) ağır ağır (28-30 km/s) Klima Açık. </p><p></p><p>***</p><p></p><p>Traktör gübre yüklenirken (30-40dk) hariç hiç stop etmedi. Gidişte depoyu fulledim, dönüşte tekrar fulledim. </p><p></p><p>Net 297 tl yakmış. Dolu-boş genel ortalama 1.12 tl/km. </p><p></p><p>***</p><p></p><p>Nakliyecilere kızdım, ondan oldu. Üzüm sezonu bizde. Hepsi tutuk. Tutuk olmayanlar ise 4.5 ton yükü en az 450 tl çekebilirlermiş...</p><p></p><p>Gerek kalmadı, ben çektim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 876574, member: 21067"] [b]Ynt: Traktörle Uzun Yol?[/b] Kadir İnan yormadı. Çok zevkli geçti bile diyebilirim. Klima, müzik, tarla manzaraları, redbull & sigara... Şarköy-Malkara-Tekirdağ-Çorlu (sarılar köyü) gidiş güzergahıydı. Çorlu (sarılar köyü) - Tekirdağ - Şarköy dönüş. *** Gidiş boş römork (1400kg) dip gaz (40km/s) Klima açık. Dönüş römorkta 4.500 kg yük (1500kg yem bezelyesi tohumu+2500kg granül kanola taban gübresi + yedek parça, ufak tefek eşya) ağır ağır (28-30 km/s) Klima Açık. *** Traktör gübre yüklenirken (30-40dk) hariç hiç stop etmedi. Gidişte depoyu fulledim, dönüşte tekrar fulledim. Net 297 tl yakmış. Dolu-boş genel ortalama 1.12 tl/km. *** Nakliyecilere kızdım, ondan oldu. Üzüm sezonu bizde. Hepsi tutuk. Tutuk olmayanlar ise 4.5 ton yükü en az 450 tl çekebilirlermiş... Gerek kalmadı, ben çektim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörle Uzun Yol?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt