PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktörle yaptığınız çılgınlıklar nelerdir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EgzoKaraman70" data-source="post: 318453" data-attributes="member: 1166"><p><strong>Ynt: traktörle yaptığınız çılgınlıklar nelerdir</strong></p><p></p><p>19 yaşındayken bizim 5000 ' likle biçerin ordan buğday arabalarını taşıyordum köye. Köye doğru yol çok hafif yokuş olduğu için arkada 7 ' şer tonluk 2 römorkla son gaz giderken köye yaklaştığımda da boşa almıştım baktım makina hızlanıyor devirecem diye korkmaya başladım bi baktım köyün girişinde çocuklar oynuyor ulan ne yapacam ne yaparım kazasız belasız dururum derken 5000 ' liğin frenlere yumuşak yumuşak dokunmaya başladım serin kanlı olmak önemli yani baktım fren etkisini göstermeye başladı az daha az daha yükleniyim derken fordun balata seslerini bilmeyen yoktur balatalar gaaaakk diye ötmeye başladı duruncaya kadar bastım frene. Neyse kazasız belasız durduk derken o günden sonra 5000 ' liği hangi gölgeye koysam nereye stop edip bıraksak her gittiği yere imza atmaya başladı meğer contaları yemiş frene cok yüklenmekten alttan frenlerin olduğu kısımdan yağ damlatmaya başlamış. </p><p></p><p>Biçere araba lazım olunca dediler biçer beklemesin Fordla yetişemen falan diye ohoo dedim yapıştırmıştım Fordla. Öyle bi deliliğim olmuştu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EgzoKaraman70, post: 318453, member: 1166"] [b]Ynt: traktörle yaptığınız çılgınlıklar nelerdir[/b] 19 yaşındayken bizim 5000 ' likle biçerin ordan buğday arabalarını taşıyordum köye. Köye doğru yol çok hafif yokuş olduğu için arkada 7 ' şer tonluk 2 römorkla son gaz giderken köye yaklaştığımda da boşa almıştım baktım makina hızlanıyor devirecem diye korkmaya başladım bi baktım köyün girişinde çocuklar oynuyor ulan ne yapacam ne yaparım kazasız belasız dururum derken 5000 ' liğin frenlere yumuşak yumuşak dokunmaya başladım serin kanlı olmak önemli yani baktım fren etkisini göstermeye başladı az daha az daha yükleniyim derken fordun balata seslerini bilmeyen yoktur balatalar gaaaakk diye ötmeye başladı duruncaya kadar bastım frene. Neyse kazasız belasız durduk derken o günden sonra 5000 ' liği hangi gölgeye koysam nereye stop edip bıraksak her gittiği yere imza atmaya başladı meğer contaları yemiş frene cok yüklenmekten alttan frenlerin olduğu kısımdan yağ damlatmaya başlamış. Biçere araba lazım olunca dediler biçer beklemesin Fordla yetişemen falan diye ohoo dedim yapıştırmıştım Fordla. Öyle bi deliliğim olmuştu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktörle yaptığınız çılgınlıklar nelerdir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt