PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Traktörler İçin Turbo ve Yedek parça
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay 85" data-source="post: 1150615" data-attributes="member: 57042"><p>Ankarada Hakan bey diye birisi var adamlar 1885 den beri bu eski ilk turbolu volvolarin daflarin turbolarindan baslayarak bu gune gelmisler ellerinde herturlu onarim ve test cihazlari var.</p><p> </p><p>ben valtra A95 kullanicisiyim</p><p>İnternetten arastirmalarim sonucu Valmet 6750 ler 1150 d/dk da max torku saglaya biliyorlar bende bu isin pesine dustum acentasina gidip sordugumda bana 6 milyar sadece urun fiyati hesabi cikartti haliyle ithal malzeme dogrudur dedim ciktim</p><p></p><p>Traktorun uzerinden turbomu soktum bu anlattigim adamlara goturdum dedim iste bu volvo motoru 4399cc 108x120 piston araligi bana maximum tork olan 359Nm yi 1150 d/dk da verebilirmisiniz diye adamlar bana maliyeti 1000 tlye karttan taksitli cekim verdiler urunu bana eski turbomda yanima kaldi almadilar istemediler onuda simdi cok memnunum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay 85, post: 1150615, member: 57042"] Ankarada Hakan bey diye birisi var adamlar 1885 den beri bu eski ilk turbolu volvolarin daflarin turbolarindan baslayarak bu gune gelmisler ellerinde herturlu onarim ve test cihazlari var. ben valtra A95 kullanicisiyim İnternetten arastirmalarim sonucu Valmet 6750 ler 1150 d/dk da max torku saglaya biliyorlar bende bu isin pesine dustum acentasina gidip sordugumda bana 6 milyar sadece urun fiyati hesabi cikartti haliyle ithal malzeme dogrudur dedim ciktim Traktorun uzerinden turbomu soktum bu anlattigim adamlara goturdum dedim iste bu volvo motoru 4399cc 108x120 piston araligi bana maximum tork olan 359Nm yi 1150 d/dk da verebilirmisiniz diye adamlar bana maliyeti 1000 tlye karttan taksitli cekim verdiler urunu bana eski turbomda yanima kaldi almadilar istemediler onuda simdi cok memnunum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Traktörler İçin Turbo ve Yedek parça
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt