PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörlerde Chip Tuning Uygulaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ecuturkey" data-source="post: 1018359" data-attributes="member: 74085"><p>Öncelikle sıcak karşılama için teşekkur ederım bugun pıyasada bır cok yazılım fırması mevcut kucuk araclar ıcın onlarcasını bulabılırsınız ancak konu tarım aracları olunca konu çok farklı kesınlıkle saha tecrubesı referans tecrube uluslararası destek şart biz bunlara vakıf olduğumuz için herkese acık bır forumda bu sekılde ortaya çıktık 5 yıllık saha tecrubesı 7 ulke ıle partner bağlantımız 500 un uzerınde referans biçerdover traktor vinç kato uygulamamız adil fiyat polıtikamız bilgilerimizi paylaşma ihtiyacımız hasıl oldu tesadufen forumu gordum içerdeki sıcak dıyalog hosumuza gitti uye olduk konuyu başlattık hiç bir şekilde başka forumlarda adımıza rastlamanız söz konusu değil bizim için ilk ve son dur tekrar ediyorum amacımız pazar değil bilgilendirmektir ecuturkey ekibi olarak extim new holland türkiye iran rusya azerbaycan tek yazılım firmasıyız takdir edersiniz sezonda tüm türkiyeyi karış karış gezmek durumundayız.Bazen cevaplarda gecikme olursa mazur görünüz yoğunluk esasına göre her mesaja muhakkak cevap verilecektir saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ecuturkey, post: 1018359, member: 74085"] Öncelikle sıcak karşılama için teşekkur ederım bugun pıyasada bır cok yazılım fırması mevcut kucuk araclar ıcın onlarcasını bulabılırsınız ancak konu tarım aracları olunca konu çok farklı kesınlıkle saha tecrubesı referans tecrube uluslararası destek şart biz bunlara vakıf olduğumuz için herkese acık bır forumda bu sekılde ortaya çıktık 5 yıllık saha tecrubesı 7 ulke ıle partner bağlantımız 500 un uzerınde referans biçerdover traktor vinç kato uygulamamız adil fiyat polıtikamız bilgilerimizi paylaşma ihtiyacımız hasıl oldu tesadufen forumu gordum içerdeki sıcak dıyalog hosumuza gitti uye olduk konuyu başlattık hiç bir şekilde başka forumlarda adımıza rastlamanız söz konusu değil bizim için ilk ve son dur tekrar ediyorum amacımız pazar değil bilgilendirmektir ecuturkey ekibi olarak extim new holland türkiye iran rusya azerbaycan tek yazılım firmasıyız takdir edersiniz sezonda tüm türkiyeyi karış karış gezmek durumundayız.Bazen cevaplarda gecikme olursa mazur görünüz yoğunluk esasına göre her mesaja muhakkak cevap verilecektir saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Traktörlerde Chip Tuning Uygulaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt