PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktörlerimizin Yakıt Tüketimleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 809805" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Traktörlerimizin Yakıt Tüketimleri</strong></p><p></p><p>2013 model Hattat A60 (68 hp) ölçüm bizzat yapıtım. </p><p></p><p>Ağır işlerde günde (10 saatte) 45 litre. </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Uluslararası ölçüm yöntemleri tabi ki en doğrusu. Ama yukarıda örnekledim. Fiat 80-66 ' ya test yapmışlar. Saatlik maksimum tüketim 22 litre çıkmış. Bu günde 220 litre (yaklaşık 1000 lira) eder ki ben ömrü hayatımda bir 80-66 ' nın bu kadar yaktığını görmedim, söyleyenene de inanmam. </p><p></p><p>Ha nasıl becerebilmeşler dersen kuyruk miline ölçüm aparatı takıyorlar, motor dip gaz, motoru öldürüp öldürüp dirilterek laboratuvar ortamında maksimum zorlama..</p><p></p><p>Eee, ben tırmık çekerken ne işime yarayacak bu bilgi. </p><p></p><p>Burda istenen karmaşık değil, olay şu:</p><p></p><p>John deere 2130. 1979 model. </p><p></p><p>Tırmık çekerken (hafif iş) günde (10 saat) 55 litre yakıyor, gibi</p><p></p><p>Dönüm, dekar istenmiyor yani. Süre önemli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 809805, member: 21067"] [b]Ynt: Traktörlerimizin Yakıt Tüketimleri[/b] 2013 model Hattat A60 (68 hp) ölçüm bizzat yapıtım. Ağır işlerde günde (10 saatte) 45 litre. Uluslararası ölçüm yöntemleri tabi ki en doğrusu. Ama yukarıda örnekledim. Fiat 80-66 ' ya test yapmışlar. Saatlik maksimum tüketim 22 litre çıkmış. Bu günde 220 litre (yaklaşık 1000 lira) eder ki ben ömrü hayatımda bir 80-66 ' nın bu kadar yaktığını görmedim, söyleyenene de inanmam. Ha nasıl becerebilmeşler dersen kuyruk miline ölçüm aparatı takıyorlar, motor dip gaz, motoru öldürüp öldürüp dirilterek laboratuvar ortamında maksimum zorlama.. Eee, ben tırmık çekerken ne işime yarayacak bu bilgi. Burda istenen karmaşık değil, olay şu: John deere 2130. 1979 model. Tırmık çekerken (hafif iş) günde (10 saat) 55 litre yakıyor, gibi Dönüm, dekar istenmiyor yani. Süre önemli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktörlerimizin Yakıt Tüketimleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt