PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktörlerimizin Yakıt Tüketimleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Barış UZEL" data-source="post: 809855" data-attributes="member: 5758"><p><strong>Ynt: Traktörlerimizin Yakıt Tüketimleri</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Konu nerelerde kaldı bilmiyorum ama abi dijital saatli traktörlerde gözlemlemesi çok kolay oluyor. Misal traktörün saati 1234.56 şeklinde gösteriyorsa virgülden sonraki 2. basamak ' ' örnekteki 6 rakamı ' ' 1500 d/d sabit devirde her 36 saniyede 1 artması gerekiyor. bunu tümosan ve erkuntta denedim bi üst iletide anlattığım durum ortaya çıktı. MF 3000 serisinde de öyle oldu diye hatırlıyorum ondan tam emin değilim. Kubotada denedim hangi devirde olursa olsun saati 60 dk da 1 saat artmış gösteriyor. Diğer markalarda deneme şansım olmadı ama kullanıcıları belki denerler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Barış UZEL, post: 809855, member: 5758"] [b]Ynt: Traktörlerimizin Yakıt Tüketimleri[/b] Konu nerelerde kaldı bilmiyorum ama abi dijital saatli traktörlerde gözlemlemesi çok kolay oluyor. Misal traktörün saati 1234.56 şeklinde gösteriyorsa virgülden sonraki 2. basamak ' ' örnekteki 6 rakamı ' ' 1500 d/d sabit devirde her 36 saniyede 1 artması gerekiyor. bunu tümosan ve erkuntta denedim bi üst iletide anlattığım durum ortaya çıktı. MF 3000 serisinde de öyle oldu diye hatırlıyorum ondan tam emin değilim. Kubotada denedim hangi devirde olursa olsun saati 60 dk da 1 saat artmış gösteriyor. Diğer markalarda deneme şansım olmadı ama kullanıcıları belki denerler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktörlerimizin Yakıt Tüketimleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt