PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TRAKTÖRLERİN YAKIT TESTLERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="insertend" data-source="post: 432353" data-attributes="member: 29898"><p><strong>Ynt: TRAKTÖRLERİN YAKIT TESTLERİ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>testlerde bir yanlışlık yok. sadece yakıt tüketimlerine göre kıyaslama. ne kadar yakıtla ne kadar tork çıkardığına bakacan. ilk dediğin doğru üç silindir ile dört silindirin farkı. ikincisi tm 155 i bulamadım ve tl100d iç pazara değil avrupaya satılan model üstündeki motor farklıdır. üçüncüsü t 6020 ile kıyaslaman yanlış çünkü aralarında 5 yıl var onu ts110a ile kıyaslayacan. ordada ikisininde 60 kw olduğu duruma bakalım.</p><p></p><p> ts110a 1200dd 60 kw oluyor 16 litre yakıp 480nm tork yapıyor.</p><p></p><p> jx95 2200dd 60 kw oluyor 17 litre yakıp 260 nm tork çıkıyor. ikisinin torkuna bak hangisini almak mantıklı. bir teşekkür et bakalım uğraştırdın beni</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insertend, post: 432353, member: 29898"] [b]Ynt: TRAKTÖRLERİN YAKIT TESTLERİ[/b] testlerde bir yanlışlık yok. sadece yakıt tüketimlerine göre kıyaslama. ne kadar yakıtla ne kadar tork çıkardığına bakacan. ilk dediğin doğru üç silindir ile dört silindirin farkı. ikincisi tm 155 i bulamadım ve tl100d iç pazara değil avrupaya satılan model üstündeki motor farklıdır. üçüncüsü t 6020 ile kıyaslaman yanlış çünkü aralarında 5 yıl var onu ts110a ile kıyaslayacan. ordada ikisininde 60 kw olduğu duruma bakalım. ts110a 1200dd 60 kw oluyor 16 litre yakıp 480nm tork yapıyor. jx95 2200dd 60 kw oluyor 17 litre yakıp 260 nm tork çıkıyor. ikisinin torkuna bak hangisini almak mantıklı. bir teşekkür et bakalım uğraştırdın beni [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TRAKTÖRLERİN YAKIT TESTLERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt