PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktörmü? Çapa makinasımı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Portalkal" data-source="post: 1194173" data-attributes="member: 79291"><p>Dostlar ilk mesajım bu olacak selamlar herkese</p><p>Sorum; 77 dönüm içinde 3,5 dönüm yeri çevirdim ve hobi bahçesi şeklinde kullanmayı düşünüyorum boş zamanlarımda suyu vs çıkardık evi yaptık etrafını çevirdik</p><p></p><p>Şimdi kümes köpek kulübesi ardiye ve plastk borudan sera yapmayı düşünüyorum</p><p>Size sorum esnafım aynı zamanda,boş zamanlarımda kullanmak için çapa makinasımı alayım? Traktörmü?</p><p></p><p>Diktiğimiz ağaçların arası 5 er metre traktörün artıları araya da sığar römorkla taş getiririm ıvırı zıvırı taşırım diye düşündüm</p><p>Çapa makinasının artısı da seraya bile girer </p><p>Az yakar ağaçların dibine kadar yanaşır vs sizin önerileriniz nelerdir?</p><p></p><p>Bütçe de 10bin bir ford 3000 lik alıp geçeyimmi yoksa????</p><p></p><p>Edit; geriye kalan 70 dönüm yeri komşu sürüyor buğday yulaf vs ekip biçiyor bize de cüzi bir rakam veriyor traktör alsam becerebilirmiyim? Pek de anlamam tsrla tapan işlerinden</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Portalkal, post: 1194173, member: 79291"] Dostlar ilk mesajım bu olacak selamlar herkese Sorum; 77 dönüm içinde 3,5 dönüm yeri çevirdim ve hobi bahçesi şeklinde kullanmayı düşünüyorum boş zamanlarımda suyu vs çıkardık evi yaptık etrafını çevirdik Şimdi kümes köpek kulübesi ardiye ve plastk borudan sera yapmayı düşünüyorum Size sorum esnafım aynı zamanda,boş zamanlarımda kullanmak için çapa makinasımı alayım? Traktörmü? Diktiğimiz ağaçların arası 5 er metre traktörün artıları araya da sığar römorkla taş getiririm ıvırı zıvırı taşırım diye düşündüm Çapa makinasının artısı da seraya bile girer Az yakar ağaçların dibine kadar yanaşır vs sizin önerileriniz nelerdir? Bütçe de 10bin bir ford 3000 lik alıp geçeyimmi yoksa???? Edit; geriye kalan 70 dönüm yeri komşu sürüyor buğday yulaf vs ekip biçiyor bize de cüzi bir rakam veriyor traktör alsam becerebilirmiyim? Pek de anlamam tsrla tapan işlerinden [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Traktörmü? Çapa makinasımı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt