PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
TRAKTÖRÜ DEĞİŞTİRECEZ (YARDIM)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 639891" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: TRAKTÖRÜ DEĞİŞTİRECEZ (YARDIM)</strong></p><p></p><p>Arkadaşım 285s ide 8066 yıda çok çok iyi bilirim kullandım, 165 kullanıyorum diyorsun, senin diğer tarla sürme ekipmanlarında kullandığınız traktöre göredir, eğerki 8066 alırsan yakıt maliyetin otomatikman fazla gelecektir bundan %100 emin olabilirsin, 8066 nın beygir gücü 80 beygirdir, pompası ona göre ayarlıdır eğer arkasına ekipman takmazsan randıman alamaz dekara mazot tüketimin artar bu budur. üstelik hem 8066 hemde 285s yolda yakan cinsten traktörlerdir, bu ikiside sana uymaz, sana tek uygun traktör kesinlikle 7066 dır, hem kuyruk mili hidrolik sistemi olarak güçlü ve her işin üstünden gelebilecek 66 serisidir, hemde motor 70 beygir olup senin ekipmanlarına uyum sağlar, böylelikle dekara mazot maliyetinde artmamış olur, üstelik hem yolda, hemde tarlada ekipmanlara uygun olmasından dolayı dekara yakıt maliyetin süper olur, değilse 285s ve 8066 kötü traktör değildir ama kesinlikle sana uygun değildir, </p><p>kesinlikle ben olsam dediğim gibi 285s ve 8066 tek çeker kullanan biri olarak söylüyorum 7066 alırdım, samanda 285s ve 8066 senin için iyi olmaz bu dediklerimi çok iyi araştır ve öyle karar ver, bakın 7066 diyorum 7056 veya 8066 demiyorum arada senin için çok şey ifade eden gerçekler var, yanılma payımı söyliyim sana, sıfır.</p><p></p><p> Allah işini gücünü rast getirsin, ne alırsan al pişmanlık vermesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 639891, member: 31244"] [b]Ynt: TRAKTÖRÜ DEĞİŞTİRECEZ (YARDIM)[/b] Arkadaşım 285s ide 8066 yıda çok çok iyi bilirim kullandım, 165 kullanıyorum diyorsun, senin diğer tarla sürme ekipmanlarında kullandığınız traktöre göredir, eğerki 8066 alırsan yakıt maliyetin otomatikman fazla gelecektir bundan %100 emin olabilirsin, 8066 nın beygir gücü 80 beygirdir, pompası ona göre ayarlıdır eğer arkasına ekipman takmazsan randıman alamaz dekara mazot tüketimin artar bu budur. üstelik hem 8066 hemde 285s yolda yakan cinsten traktörlerdir, bu ikiside sana uymaz, sana tek uygun traktör kesinlikle 7066 dır, hem kuyruk mili hidrolik sistemi olarak güçlü ve her işin üstünden gelebilecek 66 serisidir, hemde motor 70 beygir olup senin ekipmanlarına uyum sağlar, böylelikle dekara mazot maliyetinde artmamış olur, üstelik hem yolda, hemde tarlada ekipmanlara uygun olmasından dolayı dekara yakıt maliyetin süper olur, değilse 285s ve 8066 kötü traktör değildir ama kesinlikle sana uygun değildir, kesinlikle ben olsam dediğim gibi 285s ve 8066 tek çeker kullanan biri olarak söylüyorum 7066 alırdım, samanda 285s ve 8066 senin için iyi olmaz bu dediklerimi çok iyi araştır ve öyle karar ver, bakın 7066 diyorum 7056 veya 8066 demiyorum arada senin için çok şey ifade eden gerçekler var, yanılma payımı söyliyim sana, sıfır. Allah işini gücünü rast getirsin, ne alırsan al pişmanlık vermesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
TRAKTÖRÜ DEĞİŞTİRECEZ (YARDIM)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt