PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktörümüzü neden değişitriyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 751882" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: traktörümüzü neden değişitriyoruz</strong></p><p></p><p>biz traktör ü az kullanırız.ama bizim buralar oldukça dağ tepe.iniş çıkış istemediğin kadar.4x2 ile de oluyodu kaç yıldır bir kaza vs yaşamadık ama çok yaşayanlar oldu.4x4 başka diyerek aldık.birde bizde 1982 model 540 vardı.onuda 22500 satmıştık sanırım üzerini de 5 yıl borçlanınca almak kolay oldu.bu traktör bi aksilik olmassa benide oğlumuda eskitir.20 yılda yılda 250 saat yapsam 5 bin saat yapar.hesap ortada.kendi kendime ben çekirdekten yetiştim hamd olsun bugüne kadar bir zarara ziyana uğramadım dedim ama yarın erken yaşta oğlan kullanmaya başlayacak ,sonra babam yaşlanınca yine kullanmak isteyecek yani ben her açıdan güvenlik için 4x4 ü tercih ettim.iyikide etmişim diyorum.çok yakinen tanıdığım birisi traktör kazasından 15 gün kadar önce vefat etti.traktörü ford 3000 likti.bizim buralar genelde fiat 480 liktir.fiat 480 olaydı kurtulma ihtimali çoktu.heleki zaten 4x4 bir traktör olsa durum çok daha farklı olurdu.önce güvenlik için sonra da sıfır traktörün uzun ömürlü olmasından dolayı sıfır traktörü tercih ettim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 751882, member: 21790"] [b]Ynt: traktörümüzü neden değişitriyoruz[/b] biz traktör ü az kullanırız.ama bizim buralar oldukça dağ tepe.iniş çıkış istemediğin kadar.4x2 ile de oluyodu kaç yıldır bir kaza vs yaşamadık ama çok yaşayanlar oldu.4x4 başka diyerek aldık.birde bizde 1982 model 540 vardı.onuda 22500 satmıştık sanırım üzerini de 5 yıl borçlanınca almak kolay oldu.bu traktör bi aksilik olmassa benide oğlumuda eskitir.20 yılda yılda 250 saat yapsam 5 bin saat yapar.hesap ortada.kendi kendime ben çekirdekten yetiştim hamd olsun bugüne kadar bir zarara ziyana uğramadım dedim ama yarın erken yaşta oğlan kullanmaya başlayacak ,sonra babam yaşlanınca yine kullanmak isteyecek yani ben her açıdan güvenlik için 4x4 ü tercih ettim.iyikide etmişim diyorum.çok yakinen tanıdığım birisi traktör kazasından 15 gün kadar önce vefat etti.traktörü ford 3000 likti.bizim buralar genelde fiat 480 liktir.fiat 480 olaydı kurtulma ihtimali çoktu.heleki zaten 4x4 bir traktör olsa durum çok daha farklı olurdu.önce güvenlik için sonra da sıfır traktörün uzun ömürlü olmasından dolayı sıfır traktörü tercih ettim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
traktörümüzü neden değişitriyoruz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt