PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Çekimler)
Traktorune modifiye yapan var mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1100736" data-attributes="member: 76199"><p>Led spot 14 ledli çalışma lambası (60 tl)kullanıyorum, çakmaklık çıkışı ile sıkıntı yok.Led lamba titreşimden kesmez. Ampul içinde tel titreşimden etkilenir.</p><p> Kabin içine tavan lambasından gündüz ışığı şerit 1 mt ,arkaya 3. stop kırmızı şerit 50 cm kullanıyoruz.</p><p> Led ışıkların amperi çok düşük olduğundan normal lambaya göre %1 tesisata zarar vermez.Ledlerin lümen (ışık verme) kalitesi değişiyor.4o lık 100 lük ampül gibi.Az akım çektiği için yüksek lümen tercih edilir.</p><p> Fanlı olanlar traktöre geleceğini sanmıyorum, denemek lazım.1800 lümen bence çok iyi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1100736, member: 76199"] Led spot 14 ledli çalışma lambası (60 tl)kullanıyorum, çakmaklık çıkışı ile sıkıntı yok.Led lamba titreşimden kesmez. Ampul içinde tel titreşimden etkilenir. Kabin içine tavan lambasından gündüz ışığı şerit 1 mt ,arkaya 3. stop kırmızı şerit 50 cm kullanıyoruz. Led ışıkların amperi çok düşük olduğundan normal lambaya göre %1 tesisata zarar vermez.Ledlerin lümen (ışık verme) kalitesi değişiyor.4o lık 100 lük ampül gibi.Az akım çektiği için yüksek lümen tercih edilir. Fanlı olanlar traktöre geleceğini sanmıyorum, denemek lazım.1800 lümen bence çok iyi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Çekimler)
Traktorune modifiye yapan var mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt