PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Traktörünüz ve/veya traktörleriniz kaç hp ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 150796" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: Traktörünüz ve/veya traktörleriniz kaç hp ?</strong></p><p></p><p>arkadaşlar tümasan 9080 fabrika cıkışı 90 hb ama istege göre gezici servisi evinde istedigin hp yapabiliyor yani 75 hb den 105 hb kadar ben aldım 105 hb yapacak servisi 90 80 özelligi budur mazot pompasından ve turbo güclendirmesinden yapıyolar birde şunu söylim eyer 4 ceker almayı düşünüyosanın iş yapcak diyosanın lastikler radyal ve 100 hb olcak traktör bndan başka randıman alamssınız gerisi palafra yani ben bugun 9080 aldım 105 hb yaptırcam ve lastikleri degiştirdim ön lastikleri büyüttüm ve radyal yaptım birde az yakarmış cok yakarmış calışan motor yakar benim tarlamda hile yapmasında yaksın konya çumra lıyım ben burda topraklar verimli ama cok agırdır işleme cok zordur yani</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 150796, member: 1507"] [b]Ynt: Traktörünüz ve/veya traktörleriniz kaç hp ?[/b] arkadaşlar tümasan 9080 fabrika cıkışı 90 hb ama istege göre gezici servisi evinde istedigin hp yapabiliyor yani 75 hb den 105 hb kadar ben aldım 105 hb yapacak servisi 90 80 özelligi budur mazot pompasından ve turbo güclendirmesinden yapıyolar birde şunu söylim eyer 4 ceker almayı düşünüyosanın iş yapcak diyosanın lastikler radyal ve 100 hb olcak traktör bndan başka randıman alamssınız gerisi palafra yani ben bugun 9080 aldım 105 hb yaptırcam ve lastikleri degiştirdim ön lastikleri büyüttüm ve radyal yaptım birde az yakarmış cok yakarmış calışan motor yakar benim tarlamda hile yapmasında yaksın konya çumra lıyım ben burda topraklar verimli ama cok agırdır işleme cok zordur yani [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Traktörünüz ve/veya traktörleriniz kaç hp ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt