PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Trakya 2. Ureleri ne zaman atiyor ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1322575" data-attributes="member: 86165"><p>Hocam atanlar varsa büyük ihtimal biraz etkiliyordur. Pazar gecesinden sonra önümüzdeki hafta baya yağışlı görünüyor. O yağışlardan sonra bizim için atma vakti geldi mesela. Daha hiç göstermedi ama önlem olsun diye bile olsa atıyoruz. Ben makper atıyorum yıllardır 400 gram prochloraz var kökboğaz için yetiyor. Muadil bişey de olabilir dekar maliyeti 10tl falan olan bişey atın.</p><p></p><p>Bazen göstermese de hastalık etkisini, yakalanmamak için ekstradan enerji harcayabiliyor bitki. Bunun önüne geçmek için bile atılır. Öyle çok pahalı bi ilaç kullanmak zorunda değilsiniz hastalık görünmeden önlem için harcayacağınız para hastalık geldikten sonra harcayacağınızın yarısı. Ayrıca hasta kaldığı süre boyunca gelişme geriliği sebepli verim kaybı da yaşamazsınız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1322575, member: 86165"] Hocam atanlar varsa büyük ihtimal biraz etkiliyordur. Pazar gecesinden sonra önümüzdeki hafta baya yağışlı görünüyor. O yağışlardan sonra bizim için atma vakti geldi mesela. Daha hiç göstermedi ama önlem olsun diye bile olsa atıyoruz. Ben makper atıyorum yıllardır 400 gram prochloraz var kökboğaz için yetiyor. Muadil bişey de olabilir dekar maliyeti 10tl falan olan bişey atın. Bazen göstermese de hastalık etkisini, yakalanmamak için ekstradan enerji harcayabiliyor bitki. Bunun önüne geçmek için bile atılır. Öyle çok pahalı bi ilaç kullanmak zorunda değilsiniz hastalık görünmeden önlem için harcayacağınız para hastalık geldikten sonra harcayacağınızın yarısı. Ayrıca hasta kaldığı süre boyunca gelişme geriliği sebepli verim kaybı da yaşamazsınız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Trakya 2. Ureleri ne zaman atiyor ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt