PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Trakya birlik aycicek fark odemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 844322" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Trakya birlik aycicek fark odemesi</strong></p><p></p><p>arkadaşlar sizlerin tepkilerini anlıyorum ve sonuna kadar sizleri destekliyrum bu konuda fakat şunuda söylemekte fayda var</p><p>enazından bir birliginiz var</p><p>ve şuanda farkında olsanızda olmasanızda o birligin bir miktar faydası var size</p><p>hiçbir birligi olmayan çukurovalı ayçiçegi eken çiftçilerin durumunu azda olsa görüyorsunuz direk tüccarın vicdanıyla başbaşayız binbir türlü bahanelerle malımızı düşük fiyatlara alıp bizleri magdur ediyorlar resmen tekel oldu adamlar</p><p> tüccar tekeli var</p><p></p><p>tarım sektöründe biri olmazsa digeri olur biri giderse yerini başkası doldurur tezine de katılmıyorum</p><p>neden derseniz çukurova çiftçisi olan trakkulup üyeleri bilirler çukobirlik isimli bir birlik vardı birzamanlar</p><p>hatta babmda üyeydi yönetime bile katılmıştı eskiden</p><p>ve çok bahsede adana tarsus arasındaki binalarında sazlı sözlü dansöz oynatarak yapılan toplantıları</p><p>adamlarıda buyüzden pek sevmezdi zoraki katılıyordu toplantılara yani</p><p>bu birlik birkaç ürün gurubunda aktif olsada ana ürünü pamuk ve soyafasulyesi idi </p><p>ve bu birlik artık içi boş pasif belkide kapanmış bile olabilir hiç takip etmiyorum son durumu nedir</p><p>ama takip ettigim birşey var bu birlik pasifize olduktan sonra yerini dolduracak birlik vs olmadı </p><p>ve çukurovada pamuk ve soya fasulyesi artık üretilmiyor üretilsede direk tüccarın vicdanı ile başbaşa bırakılıyor çiftçiler </p><p></p><p>çukobirlikte babalarının çifligi gibi yönetiliyordu fakat enazından </p><p>ben pamuk üreten soya fasulyesi üreten çiftçiyi magdur etmedigini etsede tüccardan insanflı vicdanlı olduugunu hatırlıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 844322, member: 33118"] [b]Ynt: Trakya birlik aycicek fark odemesi[/b] arkadaşlar sizlerin tepkilerini anlıyorum ve sonuna kadar sizleri destekliyrum bu konuda fakat şunuda söylemekte fayda var enazından bir birliginiz var ve şuanda farkında olsanızda olmasanızda o birligin bir miktar faydası var size hiçbir birligi olmayan çukurovalı ayçiçegi eken çiftçilerin durumunu azda olsa görüyorsunuz direk tüccarın vicdanıyla başbaşayız binbir türlü bahanelerle malımızı düşük fiyatlara alıp bizleri magdur ediyorlar resmen tekel oldu adamlar tüccar tekeli var tarım sektöründe biri olmazsa digeri olur biri giderse yerini başkası doldurur tezine de katılmıyorum neden derseniz çukurova çiftçisi olan trakkulup üyeleri bilirler çukobirlik isimli bir birlik vardı birzamanlar hatta babmda üyeydi yönetime bile katılmıştı eskiden ve çok bahsede adana tarsus arasındaki binalarında sazlı sözlü dansöz oynatarak yapılan toplantıları adamlarıda buyüzden pek sevmezdi zoraki katılıyordu toplantılara yani bu birlik birkaç ürün gurubunda aktif olsada ana ürünü pamuk ve soyafasulyesi idi ve bu birlik artık içi boş pasif belkide kapanmış bile olabilir hiç takip etmiyorum son durumu nedir ama takip ettigim birşey var bu birlik pasifize olduktan sonra yerini dolduracak birlik vs olmadı ve çukurovada pamuk ve soya fasulyesi artık üretilmiyor üretilsede direk tüccarın vicdanı ile başbaşa bırakılıyor çiftçiler çukobirlikte babalarının çifligi gibi yönetiliyordu fakat enazından ben pamuk üreten soya fasulyesi üreten çiftçiyi magdur etmedigini etsede tüccardan insanflı vicdanlı olduugunu hatırlıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Trakya birlik aycicek fark odemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt