PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Trakya ilk gübresini ne zaman atacak?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gürcan Koç" data-source="post: 1250279" data-attributes="member: 74936"><p>580 kg ortalama verim geçen yıl için çok iddialı bir rakam, nisan mayıs ayında çok kurak geçmişti sizin bu verimi oluşturan bence gübre atım zamanlarınız... Geçen yıl bölgemde 400kg geçen buğday olmadı, köy olarak çok gerideyiz kışın gübremi atılır deyip mart gelmeden hiç gübre atmazlar buğdaylar hemen büyüyecek dize kadar gelicek sanarlar. 25-30 gün arayla Aralık-Ocak-Şubat aylarında, As-üre-üre olucak şekilde 15er kg atım bence verimi oluşturan başlı başına olay. Kıştan besini alamayan buğdaya nisan ayında gübre içinde tutulsa fayda etmiyor. Gözlemim ve kaanatim bu yönde. Sizin gübre atım tarihleriniz neydi geçen yıl hatırlıyorsanız yazarmısınız saygılar selamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gürcan Koç, post: 1250279, member: 74936"] 580 kg ortalama verim geçen yıl için çok iddialı bir rakam, nisan mayıs ayında çok kurak geçmişti sizin bu verimi oluşturan bence gübre atım zamanlarınız... Geçen yıl bölgemde 400kg geçen buğday olmadı, köy olarak çok gerideyiz kışın gübremi atılır deyip mart gelmeden hiç gübre atmazlar buğdaylar hemen büyüyecek dize kadar gelicek sanarlar. 25-30 gün arayla Aralık-Ocak-Şubat aylarında, As-üre-üre olucak şekilde 15er kg atım bence verimi oluşturan başlı başına olay. Kıştan besini alamayan buğdaya nisan ayında gübre içinde tutulsa fayda etmiyor. Gözlemim ve kaanatim bu yönde. Sizin gübre atım tarihleriniz neydi geçen yıl hatırlıyorsanız yazarmısınız saygılar selamlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Trakya ilk gübresini ne zaman atacak?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt