PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Transmisyon yağının çok ısınma nedenleri nedendir?Bilen varsa yardımcı olsun.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 179252" data-attributes="member: 7396"><p>traktörümün transmisyon yağı hidrolikle çalışırken çok ısınıyor.elimle yağ borusuna dokunduğumda el yakacak kadar.eskiden benim ford vardı.ben onun transmisyonuna 30 numara yağ koyardım gayet güzel çalışırdı.sadece soğukken hidrolik yavaş kalkardı.şimdi üniversal 453 var.kataloklarda tms 300 transmisyom yağı tavsiye ediliyor.ustaya sordum yağlı disk fren olan tratörlerde tms300 kullanılıyormuş.benim traktörde yağlı disk fren yok sanırım.tek sorunum tarlada bir saat çalışınca yağ ateş gibi oluyor.ve hidrolikden aşırı cızırtı geliyor.traktör 1500 saatte transmisyon yağını değiştirmelimiyim.30 numara yağ koymayı düşündüm.bizim bu modelde hidrolik direksiyonda transmisyondan alıyor.direksiyonda sorun olabilir diye düşünüyorum yani soğukken kalın gelebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 179252, member: 7396"] traktörümün transmisyon yağı hidrolikle çalışırken çok ısınıyor.elimle yağ borusuna dokunduğumda el yakacak kadar.eskiden benim ford vardı.ben onun transmisyonuna 30 numara yağ koyardım gayet güzel çalışırdı.sadece soğukken hidrolik yavaş kalkardı.şimdi üniversal 453 var.kataloklarda tms 300 transmisyom yağı tavsiye ediliyor.ustaya sordum yağlı disk fren olan tratörlerde tms300 kullanılıyormuş.benim traktörde yağlı disk fren yok sanırım.tek sorunum tarlada bir saat çalışınca yağ ateş gibi oluyor.ve hidrolikden aşırı cızırtı geliyor.traktör 1500 saatte transmisyon yağını değiştirmelimiyim.30 numara yağ koymayı düşündüm.bizim bu modelde hidrolik direksiyonda transmisyondan alıyor.direksiyonda sorun olabilir diye düşünüyorum yani soğukken kalın gelebilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Transmisyon yağının çok ısınma nedenleri nedendir?Bilen varsa yardımcı olsun.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt