PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Trifluralin yerine hangisini kullanacaksınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1028780" data-attributes="member: 20560"><p>Ekim öncesi, ekim sonrası çıkış öncesi ve çıkış sonrası olmak üzere 3 türde ilaç kullandım. En etkilisi ekim öncesi. Ekim sonrası çıkış öncesi ilaçlardan memnun kalma oranı çok düşük. Ekimin hemen ardından, bol su ile atılacak birde üstüne bir miktar yağış alacak... sıkıntılı yani. Maliyet elbette önemli fakat etkili sonuç alınacak yöntemler arasında maliyet önemli. Ürün çıktı diyelim ot basarsa "dekara 20 tl ye mal olasa da atsaydım" deriz. O sebeple etkili olsun varsın 3-5 tl fazla olsun. Kaldı ki çıkış sonrası ilaçtan verim alamazsanız verdiğiniz parada boşa gitmiş olur. üstelik çıkış öncesi ilaçlar ilk çapada devre dışı kalıyor.</p><p></p><p>Bu işin kazığını ( yanış ilaç tercihi yaparak ) yemiş birisi olarak hiç düşünmez ve ekim öncesi ilacı alır atarım. Fiyatını vereceğim parayı bilmek için sorarım. çıkış öncesini bedava verseler yakacağım mazota acır ve alıp kullanmam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1028780, member: 20560"] Ekim öncesi, ekim sonrası çıkış öncesi ve çıkış sonrası olmak üzere 3 türde ilaç kullandım. En etkilisi ekim öncesi. Ekim sonrası çıkış öncesi ilaçlardan memnun kalma oranı çok düşük. Ekimin hemen ardından, bol su ile atılacak birde üstüne bir miktar yağış alacak... sıkıntılı yani. Maliyet elbette önemli fakat etkili sonuç alınacak yöntemler arasında maliyet önemli. Ürün çıktı diyelim ot basarsa "dekara 20 tl ye mal olasa da atsaydım" deriz. O sebeple etkili olsun varsın 3-5 tl fazla olsun. Kaldı ki çıkış sonrası ilaçtan verim alamazsanız verdiğiniz parada boşa gitmiş olur. üstelik çıkış öncesi ilaçlar ilk çapada devre dışı kalıyor. Bu işin kazığını ( yanış ilaç tercihi yaparak ) yemiş birisi olarak hiç düşünmez ve ekim öncesi ilacı alır atarım. Fiyatını vereceğim parayı bilmek için sorarım. çıkış öncesini bedava verseler yakacağım mazota acır ve alıp kullanmam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Trifluralin yerine hangisini kullanacaksınız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt