PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Tritikale
Tritikale ekimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganaytekin" data-source="post: 1228845" data-attributes="member: 25682"><p>kıraça 20-22 kiloyu geçirme ben busene ektim nekadar geç ekersen okadar güzel oluyor daban gübresini en iyisi toprak analizi belirler bizim topraklara genelde dap atarız dekara 13-15 kg arası fazla tohum atarsan çayırlıyo deneye vermiyo erken ekimde ilk çıkanlar yandı yağmırdanmı erken oluşundanmı anlayamadım birde tohum seçerken toprağınızın yapısına göre oralardan bir ziraat mühendisine danışın derim tritikale dağda taşda oluyo hiç tereddüt etmeden ek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganaytekin, post: 1228845, member: 25682"] kıraça 20-22 kiloyu geçirme ben busene ektim nekadar geç ekersen okadar güzel oluyor daban gübresini en iyisi toprak analizi belirler bizim topraklara genelde dap atarız dekara 13-15 kg arası fazla tohum atarsan çayırlıyo deneye vermiyo erken ekimde ilk çıkanlar yandı yağmırdanmı erken oluşundanmı anlayamadım birde tohum seçerken toprağınızın yapısına göre oralardan bir ziraat mühendisine danışın derim tritikale dağda taşda oluyo hiç tereddüt etmeden ek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Tritikale
Tritikale ekimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt