PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
TT 55 4/13 Alpler pulluk performansı 2
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fahriadak" data-source="post: 889489" data-attributes="member: 48517"><p><strong>Ynt: TT 55 4/13 Alpler pulluk performansı 2</strong></p><p></p><p></p><p>Usta ben sulu tarım kuru tarım anlamam. Mf nh den az yakar sözü de kalıplaşmış bir söz böyle sözlere şahsım adına pek itibar etmiyorum. Çünkü tecrübem var bu konuda. Ben 135 likle başladım serüvene sonra 265 s ve daha sonra 285 s kullandım. En sonunda doğru tercih tt55 4x4 almak oldu iyi ki almışım. Mf nin de bu üç traktöründen başkasını kullanmadım. 135 lik mazotu resmen kokluyordu zora koşarsan her traktör gibi fazla yakıyordu. 265 s ise hiç bir zaman dönüme yani 1000 metre kareye 2 litrenin altına düşmedi çok pati çekerdi hani derler ya inek pisliğinde pati çeker diye adamlar doğru söylemiş. 265 s çekişi çok zayıftı 3 lü 12 veya yer yer 3 lü 13 pullukla traktörüm isyan ederdi biraz zorlasam ki zorladığım zamanlarda oldu 2.5 litre yakmışlığım olurdu dönüme. 285 s de aynıydı o daha felaket bir yakıt harcaması vardı çekişi ise kalıbına değmezdi ben o kadar söyleyim. Köyüm aynı tarlalarım aynı tt 55 onların yaptığı işi daha hızlı yapıyor ve daha az mazot harcıyor. Ben tt 55 in dönüme 1.5 litreyi geçtiğini asla görmedim yer yer zorlamama rağmen. Ayrıca yakıtı da geçtim abi New hollandda bir konfor var ayrıca 265 ve 285 e harcadığım usta parasının haddi hesabı yoktu. Her zaman söylediğim gibi senede 5 kere usta gelirdi evime ustalarla kanka olmuştuk yok direksiyon yok balata yok kara duman atıyor yok yağ yakıyor vs vs. Yani sözün özü senin 265 ve 285 tecrüben var mı bilmiyorum ama bu iki traktör beni Masseyden soğuttu. Birde almadan önce Masseyci arkadaşlarımız öve öve bitiremezdi yok dönüme 1 litre yakar yok hayvan gibi çeker falan. Aldıktan sonra ben onlara çok yaktığını dedikleri gibi hayvan gibi çekmediğini söyleyince onlarda evet doğrudur bizimkilerde öyle sorun yok dediler. Yani bir 265s veya 285s kullanıcısı size dönüme 1 litre yakıyor diyorsa emin olun o traktör 2 litreden aşağı düşmüyordur. Bunların hepsi tecrübe dostlar Masseyciler beni hiç sevmez ama benim gibi bunları yaşayan forumda bir çok arkadaşımız var hatta geçen bir konuda bir arkadaşımız ne dedi artık 265 i sattım evet gerçekten çok yakıyordu çekişi hiçte iyi değildi artık rahat rahat söyleyebilirim dedi. Ama Masseyin diğer serileri nasıl yakar nasıl çeker bilemiyorum belki de diğer serileri Nh den az yakar o konuda bilgim olmadığı için konuşamam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fahriadak, post: 889489, member: 48517"] [b]Ynt: TT 55 4/13 Alpler pulluk performansı 2[/b] Usta ben sulu tarım kuru tarım anlamam. Mf nh den az yakar sözü de kalıplaşmış bir söz böyle sözlere şahsım adına pek itibar etmiyorum. Çünkü tecrübem var bu konuda. Ben 135 likle başladım serüvene sonra 265 s ve daha sonra 285 s kullandım. En sonunda doğru tercih tt55 4x4 almak oldu iyi ki almışım. Mf nin de bu üç traktöründen başkasını kullanmadım. 135 lik mazotu resmen kokluyordu zora koşarsan her traktör gibi fazla yakıyordu. 265 s ise hiç bir zaman dönüme yani 1000 metre kareye 2 litrenin altına düşmedi çok pati çekerdi hani derler ya inek pisliğinde pati çeker diye adamlar doğru söylemiş. 265 s çekişi çok zayıftı 3 lü 12 veya yer yer 3 lü 13 pullukla traktörüm isyan ederdi biraz zorlasam ki zorladığım zamanlarda oldu 2.5 litre yakmışlığım olurdu dönüme. 285 s de aynıydı o daha felaket bir yakıt harcaması vardı çekişi ise kalıbına değmezdi ben o kadar söyleyim. Köyüm aynı tarlalarım aynı tt 55 onların yaptığı işi daha hızlı yapıyor ve daha az mazot harcıyor. Ben tt 55 in dönüme 1.5 litreyi geçtiğini asla görmedim yer yer zorlamama rağmen. Ayrıca yakıtı da geçtim abi New hollandda bir konfor var ayrıca 265 ve 285 e harcadığım usta parasının haddi hesabı yoktu. Her zaman söylediğim gibi senede 5 kere usta gelirdi evime ustalarla kanka olmuştuk yok direksiyon yok balata yok kara duman atıyor yok yağ yakıyor vs vs. Yani sözün özü senin 265 ve 285 tecrüben var mı bilmiyorum ama bu iki traktör beni Masseyden soğuttu. Birde almadan önce Masseyci arkadaşlarımız öve öve bitiremezdi yok dönüme 1 litre yakar yok hayvan gibi çeker falan. Aldıktan sonra ben onlara çok yaktığını dedikleri gibi hayvan gibi çekmediğini söyleyince onlarda evet doğrudur bizimkilerde öyle sorun yok dediler. Yani bir 265s veya 285s kullanıcısı size dönüme 1 litre yakıyor diyorsa emin olun o traktör 2 litreden aşağı düşmüyordur. Bunların hepsi tecrübe dostlar Masseyciler beni hiç sevmez ama benim gibi bunları yaşayan forumda bir çok arkadaşımız var hatta geçen bir konuda bir arkadaşımız ne dedi artık 265 i sattım evet gerçekten çok yakıyordu çekişi hiçte iyi değildi artık rahat rahat söyleyebilirim dedi. Ama Masseyin diğer serileri nasıl yakar nasıl çeker bilemiyorum belki de diğer serileri Nh den az yakar o konuda bilgim olmadığı için konuşamam [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
TT 55 4/13 Alpler pulluk performansı 2
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt