PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tt 55 4X4 Hangi Pulluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="BekirUlaş" data-source="post: 941852" data-attributes="member: 548"><p><strong>Ynt: Tt 55 4X4 Hangi Pulluk</strong></p><p></p><p>Valla Bizim Burda 240 ' lığa 3lü 12 Numara 165 ' liklere Felan 3lü 13 Numara 265 285 liklere 3lü 14 Numara Takıyolar Tt 55 ' liğede Akrabamız 165 ' likten Kalan 165 ' likten Sonra 265 ' liğe Taktığı En Sonda Tt55 ' liği Almıştı Bu Pulluğun 3 ' cü Motoru Bakalım 4x4 ' e Kaçlı Takacaklar Ama Şunuda Diyim Bazı Abilerim Kızacak 265 ' Liğin Çıkartamadığı Yerden Tt55 ' le Ekin Çıkartmışlığımız Vardır Tek Sorunu 3 Silindir Olduğu İçin Kesiliyordu Benle Özellikle Çok Dalga Geçerdi Ben 165 ' likle Zorlayarak Çıkarttığım Yarım Araba Ekini O Full Arabayla Çıkartıyodu Bu Sanırım Aerodinamikten Kaynaklanıyo Ama Konfor Dersen Sıfır Ben 265 ' liklede Kazayağı Felan Çekmişliğim Var Konforu Felan Tartışılmaz ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BekirUlaş, post: 941852, member: 548"] [b]Ynt: Tt 55 4X4 Hangi Pulluk[/b] Valla Bizim Burda 240 ' lığa 3lü 12 Numara 165 ' liklere Felan 3lü 13 Numara 265 285 liklere 3lü 14 Numara Takıyolar Tt 55 ' liğede Akrabamız 165 ' likten Kalan 165 ' likten Sonra 265 ' liğe Taktığı En Sonda Tt55 ' liği Almıştı Bu Pulluğun 3 ' cü Motoru Bakalım 4x4 ' e Kaçlı Takacaklar Ama Şunuda Diyim Bazı Abilerim Kızacak 265 ' Liğin Çıkartamadığı Yerden Tt55 ' le Ekin Çıkartmışlığımız Vardır Tek Sorunu 3 Silindir Olduğu İçin Kesiliyordu Benle Özellikle Çok Dalga Geçerdi Ben 165 ' likle Zorlayarak Çıkarttığım Yarım Araba Ekini O Full Arabayla Çıkartıyodu Bu Sanırım Aerodinamikten Kaynaklanıyo Ama Konfor Dersen Sıfır Ben 265 ' liklede Kazayağı Felan Çekmişliğim Var Konforu Felan Tartışılmaz ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tt 55 4X4 Hangi Pulluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt