PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
Tt 55 4x4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bave" data-source="post: 1046851" data-attributes="member: 52030"><p>Bildiğiniz doğru sanırsam ben kaldırma kapasitesi olarak değil yükseklik olarak demiştim ki şöyle ; bizim burda da bir deutz 55 4x4 var onunla aynı kultuvatoru kullansak sanırım tt 55 ile gecebildigim yerlerden geçemez, yani benim demek istediğim buydu uzun bacaklı alet kullanımı için yeterli değil. Sizin söyledikleriniz de doğru katılıyorum, sadece ben farklı bir yönüne değinmiştim. Servis ve ikinci eline gelince dediğiniz gibi olabilir yani her bölgenin kendine has tutulan markaları vardır ki bence kendi bölgene göre davranmak çoğu zaman için en doğru tercihtir. Ama şuda var ki ülkemiz geneline baktığımızda newholland daha iyi bir konumda ve daha hızlı dönen bir piyasası var nakite çevirmek zor değil. Başka bir açıdan bakarsak yedek parça temini ve fiyatı olarak ; her iki traktörün havafilitreleri arasındaki fark geçen yıl 70-35 yani iki katı bu birçok parçada böyle sanırsam ki benim bölgemde böyle. Parça temin etme konusunu açmayalım... Yani genel olarak boyle seyler yoksa deutz iyi bir makine hiç yoksa Almanya'nın parmağı var işin içinde teknik konuda Almanya farklı bir boyuttadir ve takdiri hakederler. Benim gözlemlerim bölgeme ülkemize göre.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bave, post: 1046851, member: 52030"] Bildiğiniz doğru sanırsam ben kaldırma kapasitesi olarak değil yükseklik olarak demiştim ki şöyle ; bizim burda da bir deutz 55 4x4 var onunla aynı kultuvatoru kullansak sanırım tt 55 ile gecebildigim yerlerden geçemez, yani benim demek istediğim buydu uzun bacaklı alet kullanımı için yeterli değil. Sizin söyledikleriniz de doğru katılıyorum, sadece ben farklı bir yönüne değinmiştim. Servis ve ikinci eline gelince dediğiniz gibi olabilir yani her bölgenin kendine has tutulan markaları vardır ki bence kendi bölgene göre davranmak çoğu zaman için en doğru tercihtir. Ama şuda var ki ülkemiz geneline baktığımızda newholland daha iyi bir konumda ve daha hızlı dönen bir piyasası var nakite çevirmek zor değil. Başka bir açıdan bakarsak yedek parça temini ve fiyatı olarak ; her iki traktörün havafilitreleri arasındaki fark geçen yıl 70-35 yani iki katı bu birçok parçada böyle sanırsam ki benim bölgemde böyle. Parça temin etme konusunu açmayalım... Yani genel olarak boyle seyler yoksa deutz iyi bir makine hiç yoksa Almanya'nın parmağı var işin içinde teknik konuda Almanya farklı bir boyuttadir ve takdiri hakederler. Benim gözlemlerim bölgeme ülkemize göre. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
Tt 55 4x4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt