PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TT 55 ortadan vites
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="körsaban" data-source="post: 1350032" data-attributes="member: 48453"><p>Bende yeni 65 var eskisinide kullandim yeni 65 i.kesmek mümküm degil çeki islerinde 3 takviyeye indigim bi is zaten yok ya seri 1 ya takviye 4 siz nerede hangi iste kullaniyorsunuz özellikle kuyruk milinde yeniler bariz farkli rotovator kullaniyormusunuz yada slaj makinesi cin mali hististan demisiniz benim mazot pompasi made in brazil turbo holset baskada yabanci.malzeme yok yerli gerisi yag pompaları hema radyatör kale diger metal aksamlar cnh vs.motor ttf ama.eskilerde cok degisik ureticilerden malzemeler vardi akslardan tut motora kadar ayrica yeni olanlar eskilerden 150-200 kg daha ağırlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="körsaban, post: 1350032, member: 48453"] Bende yeni 65 var eskisinide kullandim yeni 65 i.kesmek mümküm degil çeki islerinde 3 takviyeye indigim bi is zaten yok ya seri 1 ya takviye 4 siz nerede hangi iste kullaniyorsunuz özellikle kuyruk milinde yeniler bariz farkli rotovator kullaniyormusunuz yada slaj makinesi cin mali hististan demisiniz benim mazot pompasi made in brazil turbo holset baskada yabanci.malzeme yok yerli gerisi yag pompaları hema radyatör kale diger metal aksamlar cnh vs.motor ttf ama.eskilerde cok degisik ureticilerden malzemeler vardi akslardan tut motora kadar ayrica yeni olanlar eskilerden 150-200 kg daha ağırlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TT 55 ortadan vites
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt