PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tt 55 turbo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xdragonx" data-source="post: 214451" data-attributes="member: 1429"><p><strong>Ynt: tt 55 turbo</strong></p><p></p><p>benim arkadasimin birinde 250 g mf var 2000 saat civarinda kullandigi pulluk 8 numara 3lu alpler birgun nerden duyduysa 260g ile motorlarinin ayni oldugunun tek turbo farki oldugunu ve istenirse turbo takilabilecegini soylemisler bende inanmadim arastirdik hakikaten 250 ve 260 g nin motorlari perkins 903 serisi ve forged piston yani celik pistonlu derken basladik arastirmaya kim yapar nasil yapar sanayide bir usta bulduk ki bu adam turbosuz td65 lere turbo takiyor steyr 8073 lere turbo takiyor ama soruyoruz buisin mazisi 2 yil diyor 2 yildir kullananlarda problem yok yani usta 2 yildir turbo takiyor derken 250 g ye turbo alnarak montesi yapildi ve o zaman icin elverilen en iyi marka idi garrett marka birde schwitzer var oda iyiymis sen dedi traktoru fazla zorlamadan 20 saat falan kullan yagi degistirelim sonra subap ayari olduktan sonra devam dedi dedigi gibide oldu inan bana tam 1 vites oynuyor 4 takviye ile surdugu cift su anda seri bir az geliyor oda sanirim 2000 ytl civarinda bir masraf etmisti belki sende tt 65 ayarina getirebilirsin yinede bu uygulamalarin motora verecegi zarari unutma</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xdragonx, post: 214451, member: 1429"] [b]Ynt: tt 55 turbo[/b] benim arkadasimin birinde 250 g mf var 2000 saat civarinda kullandigi pulluk 8 numara 3lu alpler birgun nerden duyduysa 260g ile motorlarinin ayni oldugunun tek turbo farki oldugunu ve istenirse turbo takilabilecegini soylemisler bende inanmadim arastirdik hakikaten 250 ve 260 g nin motorlari perkins 903 serisi ve forged piston yani celik pistonlu derken basladik arastirmaya kim yapar nasil yapar sanayide bir usta bulduk ki bu adam turbosuz td65 lere turbo takiyor steyr 8073 lere turbo takiyor ama soruyoruz buisin mazisi 2 yil diyor 2 yildir kullananlarda problem yok yani usta 2 yildir turbo takiyor derken 250 g ye turbo alnarak montesi yapildi ve o zaman icin elverilen en iyi marka idi garrett marka birde schwitzer var oda iyiymis sen dedi traktoru fazla zorlamadan 20 saat falan kullan yagi degistirelim sonra subap ayari olduktan sonra devam dedi dedigi gibide oldu inan bana tam 1 vites oynuyor 4 takviye ile surdugu cift su anda seri bir az geliyor oda sanirim 2000 ytl civarinda bir masraf etmisti belki sende tt 65 ayarina getirebilirsin yinede bu uygulamalarin motora verecegi zarari unutma [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tt 55 turbo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt