PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TT 55 VE 4 LÜ ALPLER PULLUK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="vale" data-source="post: 297365" data-attributes="member: 26306"><p><strong>Ynt: TT 55 VE 4 LÜ ALPLER PULLUK</strong></p><p></p><p>hyırlı olsun krda sürüm yapmışsın tekerlere çamur yapışmamış herhalde toprak yapısı gevşek bence12 li 4 lü yü bi dene 8 numara o motora küçük pulluk küçük olduğu için traktör kendini kasabilir pulluk büyüdükce traktör rahatlar tabii kapasitesi dahilinde daha önce başıma geldiği için söylüyorum 260 golda 3 lü 9 takmıştım bir türlü cektiremedim ve sonra 11li taktık traktör resmen toprağa yapışıyordu 13 lü taktık ondada aynı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vale, post: 297365, member: 26306"] [b]Ynt: TT 55 VE 4 LÜ ALPLER PULLUK[/b] hyırlı olsun krda sürüm yapmışsın tekerlere çamur yapışmamış herhalde toprak yapısı gevşek bence12 li 4 lü yü bi dene 8 numara o motora küçük pulluk küçük olduğu için traktör kendini kasabilir pulluk büyüdükce traktör rahatlar tabii kapasitesi dahilinde daha önce başıma geldiği için söylüyorum 260 golda 3 lü 9 takmıştım bir türlü cektiremedim ve sonra 11li taktık traktör resmen toprağa yapışıyordu 13 lü taktık ondada aynı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TT 55 VE 4 LÜ ALPLER PULLUK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt