PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tt-55s serisi ile 55-56s serisi arasındaki farklar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hema" data-source="post: 397283" data-attributes="member: 1285"><p><strong>Ynt: tt-55s serisi ile 55-56s serisi arasındaki farklar</strong></p><p></p><p></p><p>tt55 derken 4wd ve turbo intercoollerli olanından bahsediyorum.biz arkadaşla aldık. ölçtük 55-56 4 cm daha uzun uzun ama ön ağırlık tt de daha kısa ordan fark ediyor.eğerki 55-56 nın çamurluğu tt de olsa tt ondan bir 112 -13 cm daha uzun olur. ışık kumandaları her ikisindede aynı. kilo olarak teknik tabloda tt daha ağır gösteriyor. ve ikinci el değeri bizim burada hemen hemen aynı ama tt daha fazla rağbet görüyüo.arkadaşın 55-56 sı yazıldıkdan 3 gün sonra geldi, benim tt55 3 ayda elime zor geçti.neden bukadar geç kaldığını söyleğimde bayisine tt55 e çok fazla rağbet olduğunu istersen newhollandın hangi modelini istiyorsan 1 hafta içerisinde getittirebileceğini söyledi. bayi fiyatıyla arasında da 3.000 tl fark var. yani şimdi tek fark kaportamı . 3.000 tl kaporta farkı var bana çok fazla gibi geldi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hema, post: 397283, member: 1285"] [b]Ynt: tt-55s serisi ile 55-56s serisi arasındaki farklar[/b] tt55 derken 4wd ve turbo intercoollerli olanından bahsediyorum.biz arkadaşla aldık. ölçtük 55-56 4 cm daha uzun uzun ama ön ağırlık tt de daha kısa ordan fark ediyor.eğerki 55-56 nın çamurluğu tt de olsa tt ondan bir 112 -13 cm daha uzun olur. ışık kumandaları her ikisindede aynı. kilo olarak teknik tabloda tt daha ağır gösteriyor. ve ikinci el değeri bizim burada hemen hemen aynı ama tt daha fazla rağbet görüyüo.arkadaşın 55-56 sı yazıldıkdan 3 gün sonra geldi, benim tt55 3 ayda elime zor geçti.neden bukadar geç kaldığını söyleğimde bayisine tt55 e çok fazla rağbet olduğunu istersen newhollandın hangi modelini istiyorsan 1 hafta içerisinde getittirebileceğini söyledi. bayi fiyatıyla arasında da 3.000 tl fark var. yani şimdi tek fark kaportamı . 3.000 tl kaporta farkı var bana çok fazla gibi geldi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tt-55s serisi ile 55-56s serisi arasındaki farklar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt