PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
TT 65 4x4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="körsaban" data-source="post: 1335072" data-attributes="member: 48453"><p>2013 var bende ilk sahibiyim frenlerden benim şikayetim yok ben 10 ton çakılda attım sıkıntı görmedim slajda çekiyorum 4 tekerli romorkla sıkıntı yaşamadım yani traktör tekerini her halukarda kitliyor freni kendine yetiyor .yalnız şöyle bi durum vardı tier3 olanlar 2011 de ilk çıktıgında frenden çok şikayet almıştı ve nh değişim kiti ve değiştirme yazısı göndermişti sonraki modellerde sıkıntı kalktı kalktı sizin traktörünüz turbointercoler olan euro 3 olanlardan ise belki güncel fren takımı ile sıkıntını çözebilirsin.</p><p>2. öneri arazi okadar sıkıntılı ise romörkta fren kullanmayı neden denemiyorsunuz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="körsaban, post: 1335072, member: 48453"] 2013 var bende ilk sahibiyim frenlerden benim şikayetim yok ben 10 ton çakılda attım sıkıntı görmedim slajda çekiyorum 4 tekerli romorkla sıkıntı yaşamadım yani traktör tekerini her halukarda kitliyor freni kendine yetiyor .yalnız şöyle bi durum vardı tier3 olanlar 2011 de ilk çıktıgında frenden çok şikayet almıştı ve nh değişim kiti ve değiştirme yazısı göndermişti sonraki modellerde sıkıntı kalktı kalktı sizin traktörünüz turbointercoler olan euro 3 olanlardan ise belki güncel fren takımı ile sıkıntını çözebilirsin. 2. öneri arazi okadar sıkıntılı ise romörkta fren kullanmayı neden denemiyorsunuz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
TT 65 4x4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt