PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
tt50 ile bereket 60 kozlarını paylaşıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 620765" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: tt50 ile bereket 60 kozlarını paylaşıyor</strong></p><p></p><p></p><p>nail abi işte orası öylede minareyi çalmadan kılıfı hazırlamak lazım müşteriyi bulmadan mal almak değil müşteriyi bulduktan sonra malı almak daha iyisi şimdi ben önce müşteriyi bulmadan 1000 dekar patates eksem elimde kalır ama önce o müşteriyi bulsamda öyle eksem tarlada satılır gider bunun gibi şimdi alsam 312 yi kapıda yatacak zamana bırakıyorum şimdilik </p><p>aynı gezer biçer gibi önceden gördüm saman sıkıntısını ona göre plan yaptım ve iki ay gece gündüz ekin biçtikte anca bitire bildik köyün ekinlerini yani güneş batarken eve gitseydik ekinler bitmezdi bu yaz bizim makinayı gören biçerci köye geldiğinin akşamına geri gitti yoksa kara borsaya biçeceklerdi </p><p>lavuğun biri gelmiş biçercilik yapıyor konyadan ya sen çok akıllısın yada çok delisin bende dedim ben hem deliyim hemde akıllıyım adam öyle diyince baktı konuşamayacak çekti gitti bi daha da köyde görmedim remorkunu 250 ila 300 e biçeceeklermiş bende 150 biçince durmadılar bunun gibi şeyler işte abi anadolu insanı kazık yemekten bıkmışta dürüst gördüğü zaman bağrına basıyorlar anlş-*s anlş-*s anlş-*s</p><p></p><p>ne olacak devletten bile kazık yemiş insanımız sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 620765, member: 28829"] [b]Ynt: tt50 ile bereket 60 kozlarını paylaşıyor[/b] nail abi işte orası öylede minareyi çalmadan kılıfı hazırlamak lazım müşteriyi bulmadan mal almak değil müşteriyi bulduktan sonra malı almak daha iyisi şimdi ben önce müşteriyi bulmadan 1000 dekar patates eksem elimde kalır ama önce o müşteriyi bulsamda öyle eksem tarlada satılır gider bunun gibi şimdi alsam 312 yi kapıda yatacak zamana bırakıyorum şimdilik aynı gezer biçer gibi önceden gördüm saman sıkıntısını ona göre plan yaptım ve iki ay gece gündüz ekin biçtikte anca bitire bildik köyün ekinlerini yani güneş batarken eve gitseydik ekinler bitmezdi bu yaz bizim makinayı gören biçerci köye geldiğinin akşamına geri gitti yoksa kara borsaya biçeceklerdi lavuğun biri gelmiş biçercilik yapıyor konyadan ya sen çok akıllısın yada çok delisin bende dedim ben hem deliyim hemde akıllıyım adam öyle diyince baktı konuşamayacak çekti gitti bi daha da köyde görmedim remorkunu 250 ila 300 e biçeceeklermiş bende 150 biçince durmadılar bunun gibi şeyler işte abi anadolu insanı kazık yemekten bıkmışta dürüst gördüğü zaman bağrına basıyorlar anlş-*s anlş-*s anlş-*s ne olacak devletten bile kazık yemiş insanımız sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
tt50 ile bereket 60 kozlarını paylaşıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt