PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TT55 4x4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fahriadak" data-source="post: 928883" data-attributes="member: 48517"><p><strong>Ynt: TT55 4x4</strong></p><p></p><p></p><p>Konforsuz mu? Bence gayet rahat ve konforlu tabi ben 285 den inip buna bindiğim için çok ama çok konforlu geldi özellikle tarla sürerken çok rahat oluyorsun ben 285 le tarla sürerken boyun fıtığı oluyordum elimi çeki kolundan çekemiyordum ama bunda ayarla bırak gitsin kendisi otomatik olarak dalma yaptığı saniyede hemen milimetrik olarak kaldırıyor. Vites geçişleri biraz sert o konuda haklılar ama sadece traktörü hareket ettirmek içi attığın ilk viteste zorlanırsın diğer vites geçişleri normal ilk zamanlar geri vitese atmak biraz sert olsa da zamanla hem sürücü hemde traktör açıldığı için alışıyor. Yakıt konusunda da yine eski traktörüme nazaran neredeyse yarı yarıya az yakıyor diyebilirim. Özellikle tarlada doğru çeki kolunu kullanırsan yani çamurluğun yanındaki kolu hep indirip oturağın yanındaki hassas ile sürüm yaparsan hem verimli ve rahat hemde az yakıt harcayarak işinizi yaparsınız ama diğer traktörler gibi zannedip çamurluğun yanındaki kolla sürüm yaparsanız pulluk sürekli dalma yaptığı hem traktörün çekişi düşer hemde çok yakar. Ne hikmetse tutuluyor demişsiniz ya bu işin hikmeti muadilleri içinde sağlamlık çekiş yakıt arıza açmama konusunda insanları memnun ettiği ve çok canlı bir ikinci el piyasası olduğu içindir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fahriadak, post: 928883, member: 48517"] [b]Ynt: TT55 4x4[/b] Konforsuz mu? Bence gayet rahat ve konforlu tabi ben 285 den inip buna bindiğim için çok ama çok konforlu geldi özellikle tarla sürerken çok rahat oluyorsun ben 285 le tarla sürerken boyun fıtığı oluyordum elimi çeki kolundan çekemiyordum ama bunda ayarla bırak gitsin kendisi otomatik olarak dalma yaptığı saniyede hemen milimetrik olarak kaldırıyor. Vites geçişleri biraz sert o konuda haklılar ama sadece traktörü hareket ettirmek içi attığın ilk viteste zorlanırsın diğer vites geçişleri normal ilk zamanlar geri vitese atmak biraz sert olsa da zamanla hem sürücü hemde traktör açıldığı için alışıyor. Yakıt konusunda da yine eski traktörüme nazaran neredeyse yarı yarıya az yakıyor diyebilirim. Özellikle tarlada doğru çeki kolunu kullanırsan yani çamurluğun yanındaki kolu hep indirip oturağın yanındaki hassas ile sürüm yaparsan hem verimli ve rahat hemde az yakıt harcayarak işinizi yaparsınız ama diğer traktörler gibi zannedip çamurluğun yanındaki kolla sürüm yaparsanız pulluk sürekli dalma yaptığı hem traktörün çekişi düşer hemde çok yakar. Ne hikmetse tutuluyor demişsiniz ya bu işin hikmeti muadilleri içinde sağlamlık çekiş yakıt arıza açmama konusunda insanları memnun ettiği ve çok canlı bir ikinci el piyasası olduğu içindir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TT55 4x4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt