PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tt55 mi yoksa 55 56s mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Boost26" data-source="post: 378148" data-attributes="member: 30745"><p><strong>Ynt: tt55 mi yoksa 55 56s mi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Öncelikle 70-56 ile 70-66 kıyasladınız yazmıyor orda TT55 i 70-56 yada 70-66 iledemişim TT55 ile kıyaslamaktan bahsetmiştim yanlış anlamışsınız.</p><p>TT 55 in motor hacmi konusunda idda etmeyeceğim NH kullancısı değilim ama iyi araştırmanı öneririm...NH yurt dışından gelme 2004 tt55 alındı araştırmıştım servisten aldığım bilgi</p><p>3 silindir konusuna gelince şuanda en son teknoloji kullanan Fendt serisinden bahsettiğimizi bilmiyordum ben NH nin 55-56 sı ve tt55 den bahsediyoruz.</p><p>4 silindir ve 3 silindir kıyaslamam sizin 70-56 ile tt 55 i kıyaslamanızdan ileri gelmekte...Ayrıca ben Fendt serisinde 3 silindirli 110hp lik model görmedim 96 hplik model 208 serisini biliyorum 3 silindirli motor hakkında ön yargım yok tam tersine.Eski teknoloji içindi yorumum.Eski teknolojinin atmosferik kimse az yaktığını idda etmiyor.Ama turboda az yaktırmıyor.Giden çeken araç yakar turboda olsa yakar. Turbolu traktör belli devir bandında az yakar full gazda atmosferik traktörden yine fazla yakacağı aşikar.Ne kadar test imkanınız oldu bilemiyorum.Aynı yakıtla daha fazla hp ve tork elde ediyosunuz ama abartılacak yada sizin kadar yakınılacak kadar az yakmıyosunuz.Şunuda unutmayın sadece hava ile güc üretecek değil turbonun coolerın en iyisinide koysan motor hacmi ve 3 silindirli TT55 ve 70-56 ile kıyaslanamaz sizin kıyaslanamanız üzerine yaptığım yorumdu benim.Aynı segmentin traktörleri değil zaten bana yersiz geldi. :S</p><p>Düşüncenizde haklı olabilirsiniz Fiat ın neden turbo koymadığı hakkında fakat ben daha çok turboyu kullanıp elindeki diğer modellerin az satmasını yani atmosferik modellerin üretim bandındaki modellerin elinde patlamasını engellemek için yaptığı düşüncesindeyim piyasaya o kadar çok eski modelleri allayıp pullayıp yeni bişey gibi soktu tamam levyeli şanzuman v.s kullanıldı.</p><p>Günümüz açısından bakma konunuzda biraz garip 2000 dd kullanmanızı anlamadım her işin güç gerektiren derecesi farklı bu yüzden yakınmanızı anlamadım...Yeni traktörler 1600-1800 dd mi her işi yapıyor ki bu şekilde konuştunuz.Sonuçta ne iş yaptığınıza bağlı kaç devirde kullandığınız.Traktörünüz ufaksa 3000dd de kullanırsınız traktörün işe uygunluğunuda unutmayınız. 70-56 nın yapacağı işi sizin dediğiniz gibi TT55 verirsek 2000 dd değil full 3000dd çalışırız sanırım :8</p><p>Saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Boost26, post: 378148, member: 30745"] [b]Ynt: tt55 mi yoksa 55 56s mi[/b] Öncelikle 70-56 ile 70-66 kıyasladınız yazmıyor orda TT55 i 70-56 yada 70-66 iledemişim TT55 ile kıyaslamaktan bahsetmiştim yanlış anlamışsınız. TT 55 in motor hacmi konusunda idda etmeyeceğim NH kullancısı değilim ama iyi araştırmanı öneririm...NH yurt dışından gelme 2004 tt55 alındı araştırmıştım servisten aldığım bilgi 3 silindir konusuna gelince şuanda en son teknoloji kullanan Fendt serisinden bahsettiğimizi bilmiyordum ben NH nin 55-56 sı ve tt55 den bahsediyoruz. 4 silindir ve 3 silindir kıyaslamam sizin 70-56 ile tt 55 i kıyaslamanızdan ileri gelmekte...Ayrıca ben Fendt serisinde 3 silindirli 110hp lik model görmedim 96 hplik model 208 serisini biliyorum 3 silindirli motor hakkında ön yargım yok tam tersine.Eski teknoloji içindi yorumum.Eski teknolojinin atmosferik kimse az yaktığını idda etmiyor.Ama turboda az yaktırmıyor.Giden çeken araç yakar turboda olsa yakar. Turbolu traktör belli devir bandında az yakar full gazda atmosferik traktörden yine fazla yakacağı aşikar.Ne kadar test imkanınız oldu bilemiyorum.Aynı yakıtla daha fazla hp ve tork elde ediyosunuz ama abartılacak yada sizin kadar yakınılacak kadar az yakmıyosunuz.Şunuda unutmayın sadece hava ile güc üretecek değil turbonun coolerın en iyisinide koysan motor hacmi ve 3 silindirli TT55 ve 70-56 ile kıyaslanamaz sizin kıyaslanamanız üzerine yaptığım yorumdu benim.Aynı segmentin traktörleri değil zaten bana yersiz geldi. :S Düşüncenizde haklı olabilirsiniz Fiat ın neden turbo koymadığı hakkında fakat ben daha çok turboyu kullanıp elindeki diğer modellerin az satmasını yani atmosferik modellerin üretim bandındaki modellerin elinde patlamasını engellemek için yaptığı düşüncesindeyim piyasaya o kadar çok eski modelleri allayıp pullayıp yeni bişey gibi soktu tamam levyeli şanzuman v.s kullanıldı. Günümüz açısından bakma konunuzda biraz garip 2000 dd kullanmanızı anlamadım her işin güç gerektiren derecesi farklı bu yüzden yakınmanızı anlamadım...Yeni traktörler 1600-1800 dd mi her işi yapıyor ki bu şekilde konuştunuz.Sonuçta ne iş yaptığınıza bağlı kaç devirde kullandığınız.Traktörünüz ufaksa 3000dd de kullanırsınız traktörün işe uygunluğunuda unutmayınız. 70-56 nın yapacağı işi sizin dediğiniz gibi TT55 verirsek 2000 dd değil full 3000dd çalışırız sanırım :8 Saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tt55 mi yoksa 55 56s mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt