PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
tt55 pulluğu öttürüyo 285 neden çekemiyo Allah Allah ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fahriadak" data-source="post: 814684" data-attributes="member: 48517"><p><strong>Ynt: tt55 pulluğu öttürüyo 285 neden çekemiyo Allah Allah ?</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar tt nin tekçekeri de olsa o tarlada değil her tarlada Mf nin 200 serilerinden daha iyi çeker tabi ki kullanmasını bilir doğru çeki kolunu kullanırsan.... Bunu neye dayanarak söylüyorum şöyle ki 2004 yılında 265 S aldık 2007 de onu sattık dayımızın gazıyla 285 S aldık haliyle bu da tatmin etmedi 2010 da 285 S i sattım. Haliyle bu 7 sene de diktiğimiz fidanlar büyüdü bahçe oldu ve 285 S gibi kalıplı traktörlerle Ağaç aralarına girmek dönmek çok sıkıntılı oluyordu. Bizde köyde herkesin yaptığı gibi 2010 model tt 55b aldık tekçeker... Size yemin ederim 265 ve 285 S ile sürdüğüm tarlaları (ekipman aynı 3 lü 13 alpler) daha az mazot yakarak ve daha çok seri bir şekilde sürüyordum. Kalıbına baksan gülersin birde bahçe tipi ama o koca 285S bunun yanında halt etmiş... Hepsini geçtim kardeşim 50 dekar tek parça halinde olan bir tarlam var karşıda 285 le sürdüğüm zaman (2 gün sürerdi) yemin ederim boynum tutulurdu arkaya baka baka ayrıca elini çeki koludan kaldırdın mı hoop pulluk kalkar hoop çok batar belim boynum tutulurdu. Ha diyeceğim iki traktörü de kullanmış biri olarak benim yorumum 200 serisi kalıbının traktörü değil arkadaşım. Ben markazan değilim arkadaşlar şimdi 2013 tt 55b 4Wd aldım belki 3 sene sonra bunu satıp Erkunt 70m serisini alırım. Ama biri sorarsa arkadaş bu Nh tt 55b nasıl derse ben de ona derim ki ben kullandım memnun kaldım arkadaşım gücü yerinde yolda yakıtı biraz fazla ama turbolu ilaç makinasında patlatma da pullukta doğru çeki kolunu kullanırsan çok az yakar maksimum verimi alırsın güç babında 55 beygirin hakkını verir bundan emin o derim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fahriadak, post: 814684, member: 48517"] [b]Ynt: tt55 pulluğu öttürüyo 285 neden çekemiyo Allah Allah ?[/b] Arkadaşlar tt nin tekçekeri de olsa o tarlada değil her tarlada Mf nin 200 serilerinden daha iyi çeker tabi ki kullanmasını bilir doğru çeki kolunu kullanırsan.... Bunu neye dayanarak söylüyorum şöyle ki 2004 yılında 265 S aldık 2007 de onu sattık dayımızın gazıyla 285 S aldık haliyle bu da tatmin etmedi 2010 da 285 S i sattım. Haliyle bu 7 sene de diktiğimiz fidanlar büyüdü bahçe oldu ve 285 S gibi kalıplı traktörlerle Ağaç aralarına girmek dönmek çok sıkıntılı oluyordu. Bizde köyde herkesin yaptığı gibi 2010 model tt 55b aldık tekçeker... Size yemin ederim 265 ve 285 S ile sürdüğüm tarlaları (ekipman aynı 3 lü 13 alpler) daha az mazot yakarak ve daha çok seri bir şekilde sürüyordum. Kalıbına baksan gülersin birde bahçe tipi ama o koca 285S bunun yanında halt etmiş... Hepsini geçtim kardeşim 50 dekar tek parça halinde olan bir tarlam var karşıda 285 le sürdüğüm zaman (2 gün sürerdi) yemin ederim boynum tutulurdu arkaya baka baka ayrıca elini çeki koludan kaldırdın mı hoop pulluk kalkar hoop çok batar belim boynum tutulurdu. Ha diyeceğim iki traktörü de kullanmış biri olarak benim yorumum 200 serisi kalıbının traktörü değil arkadaşım. Ben markazan değilim arkadaşlar şimdi 2013 tt 55b 4Wd aldım belki 3 sene sonra bunu satıp Erkunt 70m serisini alırım. Ama biri sorarsa arkadaş bu Nh tt 55b nasıl derse ben de ona derim ki ben kullandım memnun kaldım arkadaşım gücü yerinde yolda yakıtı biraz fazla ama turbolu ilaç makinasında patlatma da pullukta doğru çeki kolunu kullanırsan çok az yakar maksimum verimi alırsın güç babında 55 beygirin hakkını verir bundan emin o derim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
tt55 pulluğu öttürüyo 285 neden çekemiyo Allah Allah ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt