PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tucano 320 için kanola tablası tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÖZzGÜR" data-source="post: 1011103" data-attributes="member: 31"><p>Merhaba Mustafa Bey, </p><p></p><p>Ben Medion 310 kullanıcısıyım, kanola tablasını 2010 yılında yaptırdım. O zaman baya bi araştırmıştım. En sonunda alipasalierkan'ninda tavsiyesi üzerine babaeskili kardeşlerden Mustafa ustanın mekanik bıçaklı olan tablasını tercih ettık. </p><p></p><p>Benimde size tavsiyem Eskişehirli kardeşleri tercih etmeniz. Gerçekten profesyonel çalışıyorlar ve Claas bicerdoverlerini çok iyi tanıyorlar. Örneğin bizim C450 tablonun yapımı esnasında makineyi ve tablayı hiç birsekilde ustaya goturmedik siparişi verdik ve onlar tablayı hazirladiktan sonra gelip makinaya taktılar, hiçbir sorun cikarmadan da çalıştı ve hala çalışıyor. Ayrıca yan bıçaklarda BISO marka olanı kullanıyorlar. Kaliteli bir bıçak markası, çalışma esnasında bitkiyi hiç sallamadan kesme işlemini gerçekleştiriyor.</p><p></p><p>Mekanik bıçak konusunda ise benim tercih sebebim elektrikli olanlara göre o zaman %50 oranında daha ucuz olmasıydı. Geçen süre zarfında da hiç bir problem yaşamadım. Tek dezavantajı boşta giden tarafı kapatamamamız onun dışında başka farkı yok.</p><p></p><p>Sonuç olarak Eskisehirli kardeşleri tavsiye ediyorum, dükkanlarını ziyaret ederseniz konusunda uzman olduklarını göreceksinizdir.</p><p></p><p></p><p></p><p>Bu sorunuzuda ben yanıtlamak isterim. Birkac delik delme islemi gerekiyor. Tablonun bağlantısı ise çok basit, ikişer adet gergi kolu ve iki adet 13 civatadan başka bir bağlantı yeri yok. Eminolun bugday tablosuna ait olan yan klavuzlari sokmeniz tabloyu takmaktan daha uzun sürecektir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÖZzGÜR, post: 1011103, member: 31"] Merhaba Mustafa Bey, Ben Medion 310 kullanıcısıyım, kanola tablasını 2010 yılında yaptırdım. O zaman baya bi araştırmıştım. En sonunda alipasalierkan'ninda tavsiyesi üzerine babaeskili kardeşlerden Mustafa ustanın mekanik bıçaklı olan tablasını tercih ettık. Benimde size tavsiyem Eskişehirli kardeşleri tercih etmeniz. Gerçekten profesyonel çalışıyorlar ve Claas bicerdoverlerini çok iyi tanıyorlar. Örneğin bizim C450 tablonun yapımı esnasında makineyi ve tablayı hiç birsekilde ustaya goturmedik siparişi verdik ve onlar tablayı hazirladiktan sonra gelip makinaya taktılar, hiçbir sorun cikarmadan da çalıştı ve hala çalışıyor. Ayrıca yan bıçaklarda BISO marka olanı kullanıyorlar. Kaliteli bir bıçak markası, çalışma esnasında bitkiyi hiç sallamadan kesme işlemini gerçekleştiriyor. Mekanik bıçak konusunda ise benim tercih sebebim elektrikli olanlara göre o zaman %50 oranında daha ucuz olmasıydı. Geçen süre zarfında da hiç bir problem yaşamadım. Tek dezavantajı boşta giden tarafı kapatamamamız onun dışında başka farkı yok. Sonuç olarak Eskisehirli kardeşleri tavsiye ediyorum, dükkanlarını ziyaret ederseniz konusunda uzman olduklarını göreceksinizdir. Bu sorunuzuda ben yanıtlamak isterim. Birkac delik delme islemi gerekiyor. Tablonun bağlantısı ise çok basit, ikişer adet gergi kolu ve iki adet 13 civatadan başka bir bağlantı yeri yok. Eminolun bugday tablosuna ait olan yan klavuzlari sokmeniz tabloyu takmaktan daha uzun sürecektir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tucano 320 için kanola tablası tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt