PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
TÜKAS KARARNAMESİ NEDİR?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="isyankar1985" data-source="post: 871970" data-attributes="member: 20799"><p><strong>Ynt: TÜKAS KARARNAMESİ NEDİR?</strong></p><p></p><p>Evvelsi gün ben de muhtardan dosyayı aldım doldurdum. Dün de köydeki okula gelen tarımcılara teslim etti babam. Babama dosyaları teslim alan memurun söylediği ' Bu köyde tapu sahibi yüzlerce adam olduğu halde köyden sadece 25 kişi ürün desteklemesi alıyor. Peki diğer adamlar bu tarlaları ekmiyorlar mı? Ekiyorlarsa neden destekleme almıyorlar?' </p><p>Bizim köyde tarlaların birçoğunun hissedarlarının çocukları bile ölmüş. Haliyle tarlayı kullanan kişi hissedarın varisinin varisinden vekalet alması nerdeyse imkansız. Bu sebeple kimse destekleme alamıyor. Sözde bunun önüne geçilecek, bir nevi çift bozan usulü ile tarlaların işlenmesi, tarımsal ürünler takip edilecek. Tarlayı bu hissedarlardan işleyen kişi tespit edilecek Ayrıca bu sayede tarlayı işleyen hissedar destekleme alabilecekmiş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="isyankar1985, post: 871970, member: 20799"] [b]Ynt: TÜKAS KARARNAMESİ NEDİR?[/b] Evvelsi gün ben de muhtardan dosyayı aldım doldurdum. Dün de köydeki okula gelen tarımcılara teslim etti babam. Babama dosyaları teslim alan memurun söylediği ' Bu köyde tapu sahibi yüzlerce adam olduğu halde köyden sadece 25 kişi ürün desteklemesi alıyor. Peki diğer adamlar bu tarlaları ekmiyorlar mı? Ekiyorlarsa neden destekleme almıyorlar?' Bizim köyde tarlaların birçoğunun hissedarlarının çocukları bile ölmüş. Haliyle tarlayı kullanan kişi hissedarın varisinin varisinden vekalet alması nerdeyse imkansız. Bu sebeple kimse destekleme alamıyor. Sözde bunun önüne geçilecek, bir nevi çift bozan usulü ile tarlaların işlenmesi, tarımsal ürünler takip edilecek. Tarlayı bu hissedarlardan işleyen kişi tespit edilecek Ayrıca bu sayede tarlayı işleyen hissedar destekleme alabilecekmiş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
TÜKAS KARARNAMESİ NEDİR?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt