PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
Tüm terör örgütlerine ve hain pkk ya lenet olsun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 976665" data-attributes="member: 20560"><p><strong>Ynt: Tüm terör örgütlerine ve hain pkk ya lenet olsun</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>3 gün önce saat 03:00 ' te protesto sesleriyle uyandım ( Eskişehir ' de espark yakınında oturuyorum ) 1 saat korna sesi vs. 2 gün önce şehit cenazesine katıldım o gün ve ertesi gün protestolar devam etti.</p><p>Bu işe siyaset karıştırıp olayı politize etmenin yeri cenaze ortamı değil. Şehitler x partisinin olmadığı gibi katilleride y partisi değil. Olayların bu hale gelmesini birilerine bağlayabilirsiniz. Bende bağlıyorum. Cenazeleri birilerinin benimseme gayreti varken 2 partiyide hedefe koymaları olayların hedefine bir yönüyle ulaşıyor olduğunun göstergesi. </p><p></p><p>Protestocuları seyrettim bir müddet. Trafik kuralları hiçe sayılıyor. Senin hastan var, kendine göre acilen ulaşman gerekiyor takan yok. Sesten ciddi etkilenen hastalar civarda olabilir vs... Ekzost sesleri, yol ortasına arabayi durdurup birbirleriyle esprili, küfürlü konuşmalar, saçma sapan serseri hareketleri vs... Batsın sizin ( sadece bu kişiler için ) protestonuz, vatan-millet sevginiz (!) Benimde protesto ettiğim olaylar oldu. Kimsenin yolunu kapatmadan, etrafa, kamuya ve kamu binalarına zarar vermeden yaptık. İçeriğe hiç girmeyelim 'duran adam' ve CB ' nı bir partinin kadınları arkasını dönerek protesto ettiler. Çok hoş bir protestoydu bence her ikiside. Zararsız etkili anlamlı. ..</p><p></p><p>Meclisteki 4 siyasi partininde bu olaylarin bu noktaya gelmesinde etkileri oldu. Kiminin az kimisi nin ise daha çok. Kimse ak kaşık değil. Mümkün ise siyaseti yerinde yapmak gerekiyor. </p><p></p><p>Şehit cenazelerinde bu kişiler az sessiz olsada yakınlarının stresini artırmasa, düzgün bir merasim olsa. Bu kadarcığına müsade ederler umarım. </p><p></p><p>Not: En az ima ettiğim partiye oy vermiş olsamda onunda bence yolumu bu sefer ayırmaya yetecek kadar çok ciddi hataları oldu bu dönemde. Yazılanlardan hareketle bir zümreye beni dahil etmek isteyen olursa rahat olsun. Onlarıda yüzlerine karşı eleştiriyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 976665, member: 20560"] [b]Ynt: Tüm terör örgütlerine ve hain pkk ya lenet olsun[/b] 3 gün önce saat 03:00 ' te protesto sesleriyle uyandım ( Eskişehir ' de espark yakınında oturuyorum ) 1 saat korna sesi vs. 2 gün önce şehit cenazesine katıldım o gün ve ertesi gün protestolar devam etti. Bu işe siyaset karıştırıp olayı politize etmenin yeri cenaze ortamı değil. Şehitler x partisinin olmadığı gibi katilleride y partisi değil. Olayların bu hale gelmesini birilerine bağlayabilirsiniz. Bende bağlıyorum. Cenazeleri birilerinin benimseme gayreti varken 2 partiyide hedefe koymaları olayların hedefine bir yönüyle ulaşıyor olduğunun göstergesi. Protestocuları seyrettim bir müddet. Trafik kuralları hiçe sayılıyor. Senin hastan var, kendine göre acilen ulaşman gerekiyor takan yok. Sesten ciddi etkilenen hastalar civarda olabilir vs... Ekzost sesleri, yol ortasına arabayi durdurup birbirleriyle esprili, küfürlü konuşmalar, saçma sapan serseri hareketleri vs... Batsın sizin ( sadece bu kişiler için ) protestonuz, vatan-millet sevginiz (!) Benimde protesto ettiğim olaylar oldu. Kimsenin yolunu kapatmadan, etrafa, kamuya ve kamu binalarına zarar vermeden yaptık. İçeriğe hiç girmeyelim 'duran adam' ve CB ' nı bir partinin kadınları arkasını dönerek protesto ettiler. Çok hoş bir protestoydu bence her ikiside. Zararsız etkili anlamlı. .. Meclisteki 4 siyasi partininde bu olaylarin bu noktaya gelmesinde etkileri oldu. Kiminin az kimisi nin ise daha çok. Kimse ak kaşık değil. Mümkün ise siyaseti yerinde yapmak gerekiyor. Şehit cenazelerinde bu kişiler az sessiz olsada yakınlarının stresini artırmasa, düzgün bir merasim olsa. Bu kadarcığına müsade ederler umarım. Not: En az ima ettiğim partiye oy vermiş olsamda onunda bence yolumu bu sefer ayırmaya yetecek kadar çok ciddi hataları oldu bu dönemde. Yazılanlardan hareketle bir zümreye beni dahil etmek isteyen olursa rahat olsun. Onlarıda yüzlerine karşı eleştiriyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
Tüm terör örgütlerine ve hain pkk ya lenet olsun
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt