PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
Tümo yine bölünmüş.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 612331" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Tümo yine bölünmüş.</strong></p><p></p><p>ya kasıt var diyecegim ama adam malına niye yapsın.</p><p>erkunt döküm üretmiyor başka bir firma ile anlaştılar ankara da ama orayla devam mı bilmiyorum.</p><p>bir kısım hindistan deniyor ama dogrumu bilmiyorum. üzerinde yazmalı önce aktaş döküm diye biliyorum yanılmıyorsam.</p><p> eskilerde erkunt yazıyor zaten</p><p> eski tümosan -yeni tümosan</p><p> bunda bayi ve alan çiftçi arkadaşlar şuçlu.</p><p> nedene talep meselesi ve ucuzluk.ve kalite.</p><p>kırşehir kaman bayisi gibi sömürgeci bayiler oldugu sürece tümosan adını kaybedecek.</p><p> halbuki marka kolay kolay oluşmuyor.ama türkiyede kıymeti bilinmiyor.</p><p>HEMA-HATTAT</p><p>ESKİ TÜMOSAN- YENİ TÜMOSAN</p><p>hattat korkutuyor veya insanlar çekiniyor neden hema ve unıversal kazıgından...</p><p>millet tümosanı boga gibi güçlü diye eskilerle kıyasladılar ama bölünme...</p><p> kötülemek için degil fabrika neden buna çare bulmuyor el atmıyor anlamıyorum.</p><p>bizim için rekabet ve kalite önemli.</p><p> uzel gitti zararı bize.</p><p> </p><p>ALIRKEN KALİTELİYİ ALALIM Kİ KALİTE ARTSIN.</p><p> pejo münibisler ne özelligi vardı ucuz sirke hesabı herkes ölümüne alıyordu.şimdi ne arabalar çıktı kalite arttı.</p><p> daha geçenlerde azarbeycan ülkesinde ABS olmayan araçları sokmayacagını açıkladı ya türkiyede.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 612331, member: 988"] [b]Ynt: Tümo yine bölünmüş.[/b] ya kasıt var diyecegim ama adam malına niye yapsın. erkunt döküm üretmiyor başka bir firma ile anlaştılar ankara da ama orayla devam mı bilmiyorum. bir kısım hindistan deniyor ama dogrumu bilmiyorum. üzerinde yazmalı önce aktaş döküm diye biliyorum yanılmıyorsam. eskilerde erkunt yazıyor zaten eski tümosan -yeni tümosan bunda bayi ve alan çiftçi arkadaşlar şuçlu. nedene talep meselesi ve ucuzluk.ve kalite. kırşehir kaman bayisi gibi sömürgeci bayiler oldugu sürece tümosan adını kaybedecek. halbuki marka kolay kolay oluşmuyor.ama türkiyede kıymeti bilinmiyor. HEMA-HATTAT ESKİ TÜMOSAN- YENİ TÜMOSAN hattat korkutuyor veya insanlar çekiniyor neden hema ve unıversal kazıgından... millet tümosanı boga gibi güçlü diye eskilerle kıyasladılar ama bölünme... kötülemek için degil fabrika neden buna çare bulmuyor el atmıyor anlamıyorum. bizim için rekabet ve kalite önemli. uzel gitti zararı bize. ALIRKEN KALİTELİYİ ALALIM Kİ KALİTE ARTSIN. pejo münibisler ne özelligi vardı ucuz sirke hesabı herkes ölümüne alıyordu.şimdi ne arabalar çıktı kalite arttı. daha geçenlerde azarbeycan ülkesinde ABS olmayan araçları sokmayacagını açıkladı ya türkiyede..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
Tümo yine bölünmüş.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt