PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
TÜMODAN KUBOYA GEÇİT YOK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 516754" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: TÜMODAN KUBOYA GEÇİT YOK</strong></p><p></p><p><span style="color: blue"><strong>arkadaşlar tarafsız bakarsak; </strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>1.si tumosan muhtemelen gazıda açmış çünkü normalde ben tumosanın bu kadar aşırı turbo sesi çıkardıgını hiç görmedim !!</strong></span></p><p> <span style="color: blue"><strong>2.cisi tumosanın pullugu tam ayarlı ve iyi batmış.. </strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>3.su kubotanın pullugu ayarsız dengesiz bitarafı batıyor öbur tarafı çıkıyor buda dalma çıkma yapıyor.. </strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>4.su kubota yanlış vitesle gidiyor ve yeterince gaz verilmiyor bu net olarak görülüyor yani burada kubotaya 20gazın üstünde gaz veriliyor diyen arkadaş hiç kubota görmemiştir.. kubota 20 gazın üstünde olduca kükrer sesi bayagı çıkar.. ve eger ki bi vites düşürüp 26gaz verseydi ozaman hersey degişebilirdi ! </strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>5.si öle tumosanın sürat olarak bi üstünlügü olmamış sadece pullukları daha guzel ayarlı ve batmış.. kubota ya aynı oranda gaz verilseydi ozaman ne olurdu !</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: red">tumosan kullanıcılarına soruyorum fanatiklik yapmadan sizin tumosanlarınızda böle gaz verince turbosu ötüyor mu ??</span> yoksa bu denemelerdeki tumosanların gaz ayarı mı açık ! bu kadar turbonun ötmesi sağlıklı bişey degil ... tumosan tarlanın hepsini aynı performansla sürebilir mi ? sürerse yakıtı ve turbosu dayanır mı !! bence turboyu patlatır devrini aşan bi gaz veriyor.. turbonun ısısını düşünemiyorum ! aranızda servis yada teknik elaman olanlara soruyorum turbonun bu şekilde ötmesi normal ve sağlıklı mı ?</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>genel olarak tumosanın en iyi traktörü şuana kadar 90-80 performansını begenirim ama bu ara tumosanın hep böle videolarını görüyruz erkuntlada vardı aynı video..</strong></span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">benim 8540 ım var canavar gibi çekiyor.. hatta yahya beyin de var 5li14lü atıyor çok memnun.. bizim elimizdekiler çekiyorda bu denemedekiler neden çekmiyor anlamış degilim.. kaldıki tumosanı kullanan o traktörün cigerini bilir ama kubota yı kullanan muhtemelen bir kaç aylık kullanıcıdır traktörü tanımıyordur bile...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 516754, member: 2401"] [b]Ynt: TÜMODAN KUBOYA GEÇİT YOK[/b] [color=blue][b]arkadaşlar tarafsız bakarsak; 1.si tumosan muhtemelen gazıda açmış çünkü normalde ben tumosanın bu kadar aşırı turbo sesi çıkardıgını hiç görmedim !! 2.cisi tumosanın pullugu tam ayarlı ve iyi batmış.. 3.su kubotanın pullugu ayarsız dengesiz bitarafı batıyor öbur tarafı çıkıyor buda dalma çıkma yapıyor.. 4.su kubota yanlış vitesle gidiyor ve yeterince gaz verilmiyor bu net olarak görülüyor yani burada kubotaya 20gazın üstünde gaz veriliyor diyen arkadaş hiç kubota görmemiştir.. kubota 20 gazın üstünde olduca kükrer sesi bayagı çıkar.. ve eger ki bi vites düşürüp 26gaz verseydi ozaman hersey degişebilirdi ! 5.si öle tumosanın sürat olarak bi üstünlügü olmamış sadece pullukları daha guzel ayarlı ve batmış.. kubota ya aynı oranda gaz verilseydi ozaman ne olurdu ! [color=red]tumosan kullanıcılarına soruyorum fanatiklik yapmadan sizin tumosanlarınızda böle gaz verince turbosu ötüyor mu ??[/color] yoksa bu denemelerdeki tumosanların gaz ayarı mı açık ! bu kadar turbonun ötmesi sağlıklı bişey degil ... tumosan tarlanın hepsini aynı performansla sürebilir mi ? sürerse yakıtı ve turbosu dayanır mı !! bence turboyu patlatır devrini aşan bi gaz veriyor.. turbonun ısısını düşünemiyorum ! aranızda servis yada teknik elaman olanlara soruyorum turbonun bu şekilde ötmesi normal ve sağlıklı mı ? genel olarak tumosanın en iyi traktörü şuana kadar 90-80 performansını begenirim ama bu ara tumosanın hep böle videolarını görüyruz erkuntlada vardı aynı video..[/b] benim 8540 ım var canavar gibi çekiyor.. hatta yahya beyin de var 5li14lü atıyor çok memnun.. bizim elimizdekiler çekiyorda bu denemedekiler neden çekmiyor anlamış degilim.. kaldıki tumosanı kullanan o traktörün cigerini bilir ama kubota yı kullanan muhtemelen bir kaç aylık kullanıcıdır traktörü tanımıyordur bile...[/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
TÜMODAN KUBOYA GEÇİT YOK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt