PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan 3.9 slindir hacmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="saruba" data-source="post: 883794" data-attributes="member: 18614"><p><strong>Ynt: Tümosan 3.9 slindir hacmi</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar konuya birde ben yorum katayım;Şimdi hidrolik sistem sadece hidrolik kaldırıcı ile değil basınç pompası,litresi, basınç hattı çapı, dönüş hattı çapı gibi bir sürü teknik hesaplaması var. Fıat menşeli traktörlerinin üzerindeki hidrolik sistemler gayette 1980 teknolojisidir ve yerli bazı markalarda halen kullanılmaktadır.Yapılan yenilik! dışardan yardımcı silindir konularak kaldırma kapasitesini artırmaktır.artırmaktır. Basitçe Tümosan üzerindeki MITA M70 dakikada 22 lt yağ geçişi normal olan,peki ya şimdi 30 lt 32 lt pompalar kullanılmaktadır!Buda yağın viskozite sinin düşmesi demek,çabuk bozulması demek,pompanın ömrünün kısa olması demek,transmisyondaki yağın fazla ısınması demek vs.Ben yardımcı piston yapıyorum ve Tümosan ile denedik 3 tona yakın ağırlığı sorunsuz kaldırdı,ama 6 ton biraz atmasyon olmuş.isterse kaldırsın ama traktörün fiziksel yapısına uygun değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="saruba, post: 883794, member: 18614"] [b]Ynt: Tümosan 3.9 slindir hacmi[/b] Arkadaşlar konuya birde ben yorum katayım;Şimdi hidrolik sistem sadece hidrolik kaldırıcı ile değil basınç pompası,litresi, basınç hattı çapı, dönüş hattı çapı gibi bir sürü teknik hesaplaması var. Fıat menşeli traktörlerinin üzerindeki hidrolik sistemler gayette 1980 teknolojisidir ve yerli bazı markalarda halen kullanılmaktadır.Yapılan yenilik! dışardan yardımcı silindir konularak kaldırma kapasitesini artırmaktır.artırmaktır. Basitçe Tümosan üzerindeki MITA M70 dakikada 22 lt yağ geçişi normal olan,peki ya şimdi 30 lt 32 lt pompalar kullanılmaktadır!Buda yağın viskozite sinin düşmesi demek,çabuk bozulması demek,pompanın ömrünün kısa olması demek,transmisyondaki yağın fazla ısınması demek vs.Ben yardımcı piston yapıyorum ve Tümosan ile denedik 3 tona yakın ağırlığı sorunsuz kaldırdı,ama 6 ton biraz atmasyon olmuş.isterse kaldırsın ama traktörün fiziksel yapısına uygun değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan 3.9 slindir hacmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt