PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
TÜMOSAN 5255 - JD5050E
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 733289" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN 5255 - JD5050E</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Senin o coluk combalık dediklerin bu gün atomu parçalıyor ;D İşine gelmeyince çoluk çocuk tümosan kral desek sen işi biliyon dersin kimseye salak saf demiyoruz yorumları carpıtma ;D Ben diyorum ki tümosan da bunları yapar eyvallah, ama sen hemen az yakıtla yapar diyon, ben diyorumki tamam az yaksın, o videolar hileli diyon, ne tarafa gideceğini şaşırınca yok 75 lik motor var yok 80 lik işine gelmeyince kıvır babam kıvır yol cok nasıl olsa ;D Haşpaylı balya makinasınıda mı bilmiyoz o kadar kör müyüz cahil miyiz, sen 61-55 le aynı şartlarda balya bağla ben tamam derim 6155 5/13 tak çeksin ben tamam derim bunda alıncak gücencek ne var ama anlamadığım başka marka çekerse ve ya az yakarsa hemen atlıyon yok hile yok hurda ;D Bi marka cekiyosa ve ya az yakıyorsa bu demek değil ki tümosan kötü bunu anla artık benim anlatmak istediğimi anlamamak için elinden geleni yapma, bi dinle lafı anlamaya calıs direk kestirip atma, X marka cekiyosa yakıyosa tümosan kötü diye bişey mi var hemen her şeyi tümoya bağlama, de ki güzel cekmis yok illa tümo daha az yakardı, tümo daha çok çekerdi, tümo da şu var bu var baydı artık aylardır aynı şey, ben ille de fiat die debeleniyomuyum bu forumda yaşıtım ve ya 1 eksik 1 fazla o kadar insan var etrafına bak hiç senin gibi buda bu buda bu diyen var mı çoluk çombalak kadar olamıyon ;D</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 733289, member: 45767"] [b]Ynt: TÜMOSAN 5255 - JD5050E[/b] Senin o coluk combalık dediklerin bu gün atomu parçalıyor ;D İşine gelmeyince çoluk çocuk tümosan kral desek sen işi biliyon dersin kimseye salak saf demiyoruz yorumları carpıtma ;D Ben diyorum ki tümosan da bunları yapar eyvallah, ama sen hemen az yakıtla yapar diyon, ben diyorumki tamam az yaksın, o videolar hileli diyon, ne tarafa gideceğini şaşırınca yok 75 lik motor var yok 80 lik işine gelmeyince kıvır babam kıvır yol cok nasıl olsa ;D Haşpaylı balya makinasınıda mı bilmiyoz o kadar kör müyüz cahil miyiz, sen 61-55 le aynı şartlarda balya bağla ben tamam derim 6155 5/13 tak çeksin ben tamam derim bunda alıncak gücencek ne var ama anlamadığım başka marka çekerse ve ya az yakarsa hemen atlıyon yok hile yok hurda ;D Bi marka cekiyosa ve ya az yakıyorsa bu demek değil ki tümosan kötü bunu anla artık benim anlatmak istediğimi anlamamak için elinden geleni yapma, bi dinle lafı anlamaya calıs direk kestirip atma, X marka cekiyosa yakıyosa tümosan kötü diye bişey mi var hemen her şeyi tümoya bağlama, de ki güzel cekmis yok illa tümo daha az yakardı, tümo daha çok çekerdi, tümo da şu var bu var baydı artık aylardır aynı şey, ben ille de fiat die debeleniyomuyum bu forumda yaşıtım ve ya 1 eksik 1 fazla o kadar insan var etrafına bak hiç senin gibi buda bu buda bu diyen var mı çoluk çombalak kadar olamıyon ;D [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
TÜMOSAN 5255 - JD5050E
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt