PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
TÜMOSAN 5255 - JD5050E
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 733306" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN 5255 - JD5050E</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Yanlışım varsa diye tekniklere dedim, anlamadıysan ben napıyım, benim resim yalan sanki bana yazdığının resmini yollamıs ben sana yalan demiyorum ki niye kendini öle hissettin ?</p><p></p><p> kaşımak böle olsaydı fil neyse aman tümosan anlamıyosun dediğimi, ben tümo çekmez kötü çok yakıyo pahalı çin malı demiyorum çeker de az da yakar iyi dir de yerli malıdır da ama hiç bir şey 4- 4 lük değildir bunu niye kabullenemiyosun sen, hadi diyelimki o videolar yalan, kullanı yorumları da mı yalan, onlar da abartı diyelim bu tümocanın hiç mi açığı yok, sana teker desem tümosanının egzozunu tutuşturuyon elime durum buna döndü, şurası kötü diyom ama şurası şöyle diyon teknik diyon vırt diyon zırt diyon, bu zetor değil fendt değil bundan 100 sene sonra çıkacak marka da olsa bi eksikliği olur bunu kabullen artık. Bunu biz çoluk çocuk kabullen mişken neden tümosann neden ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 733306, member: 45767"] [b]Ynt: TÜMOSAN 5255 - JD5050E[/b] Yanlışım varsa diye tekniklere dedim, anlamadıysan ben napıyım, benim resim yalan sanki bana yazdığının resmini yollamıs ben sana yalan demiyorum ki niye kendini öle hissettin ? kaşımak böle olsaydı fil neyse aman tümosan anlamıyosun dediğimi, ben tümo çekmez kötü çok yakıyo pahalı çin malı demiyorum çeker de az da yakar iyi dir de yerli malıdır da ama hiç bir şey 4- 4 lük değildir bunu niye kabullenemiyosun sen, hadi diyelimki o videolar yalan, kullanı yorumları da mı yalan, onlar da abartı diyelim bu tümocanın hiç mi açığı yok, sana teker desem tümosanının egzozunu tutuşturuyon elime durum buna döndü, şurası kötü diyom ama şurası şöyle diyon teknik diyon vırt diyon zırt diyon, bu zetor değil fendt değil bundan 100 sene sonra çıkacak marka da olsa bi eksikliği olur bunu kabullen artık. Bunu biz çoluk çocuk kabullen mişken neden tümosann neden ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
TÜMOSAN 5255 - JD5050E
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt