PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
Tümosan 5285 le PATLATMA ÇEKİYORUM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tumosannn" data-source="post: 720188" data-attributes="member: 48573"><p><strong>Ynt: Tümosan 5285 le PATLATMA ÇEKİYORUM</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadasım t5050 vıdeosunda tumocu bastan gaza basmıyor t5050 ondan yetısıyor vıdeoda 1:50 dakıkada gaza bır asılıyor nh cı ne oldugunu sasırıyor anlıycagın tumocu bıraz arkaDAkıyle dalga gecmıs ve tumo gayet guzel gıdıyor vıdeolarda </p><p></p><p>ıkıncısı senın koyun traktorlerını paylasmıssın ben orada sadece tumosan gordum demekkı tutuluyor kı satılıyor ve 8105 ı gordun mu eskı model tumosan gelene kadar gıdıp geldı tumoların belkı eskı serılerı cok fazla cekıslı olmuyabılır...... [ama yınede hakkını verır] yenılerı goruyorsun canavar ve sacma sacma yorumlarınla konumu batırma yorumunu yap ve gıt burası arena değil anlş-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumosannn, post: 720188, member: 48573"] [b]Ynt: Tümosan 5285 le PATLATMA ÇEKİYORUM[/b] Arkadasım t5050 vıdeosunda tumocu bastan gaza basmıyor t5050 ondan yetısıyor vıdeoda 1:50 dakıkada gaza bır asılıyor nh cı ne oldugunu sasırıyor anlıycagın tumocu bıraz arkaDAkıyle dalga gecmıs ve tumo gayet guzel gıdıyor vıdeolarda ıkıncısı senın koyun traktorlerını paylasmıssın ben orada sadece tumosan gordum demekkı tutuluyor kı satılıyor ve 8105 ı gordun mu eskı model tumosan gelene kadar gıdıp geldı tumoların belkı eskı serılerı cok fazla cekıslı olmuyabılır...... [ama yınede hakkını verır] yenılerı goruyorsun canavar ve sacma sacma yorumlarınla konumu batırma yorumunu yap ve gıt burası arena değil anlş-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
Tümosan 5285 le PATLATMA ÇEKİYORUM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt