PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan 6055 4x4 alan yada kullanan var mı?Görüşlerinizi bekliyorum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci41" data-source="post: 1327151" data-attributes="member: 77055"><p>Tumosan 2015 8195 sahibiyim. Tumosanlarun motorlari iyi ama sansimanlari zayif 2017 de bir kez 2020 de 1 kez olmak uzere iki kere sansimani acildi. 2017 de degisen parcalar bir daha degisti. Corumdaki yedek parca bayi traktorun garantisi varsa parcaninda garantisi olur dedi ve fabrikayi aradim onlarda aynisini dedi. Hatta yetkili servisteki ustada bu parcanin omru 1000 saat dedi. 2017 de 3.000 tl ve 2020 de 6.000 tl harcadim. Evet traktor ve yedek parca ucuz ama iscilik ve parca sikintili. Simdi mf 398 veya mf 3105 almati dusunuyorum. Ben ve babam tumosandan biktik. Simdi diyebilirsiniz traktoru hor kullanmissinda o yuzden hata verdi diye babam emekli tank subayidir. Traktorden cok iyi anlar. Traktorun su anki saati 1928 dir. 700 de ve 1700 saatte sansuman acildi. Umarim fikir vermisimdir. Sakin Turk malini kotuluyo diye dusunmeyin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci41, post: 1327151, member: 77055"] Tumosan 2015 8195 sahibiyim. Tumosanlarun motorlari iyi ama sansimanlari zayif 2017 de bir kez 2020 de 1 kez olmak uzere iki kere sansimani acildi. 2017 de degisen parcalar bir daha degisti. Corumdaki yedek parca bayi traktorun garantisi varsa parcaninda garantisi olur dedi ve fabrikayi aradim onlarda aynisini dedi. Hatta yetkili servisteki ustada bu parcanin omru 1000 saat dedi. 2017 de 3.000 tl ve 2020 de 6.000 tl harcadim. Evet traktor ve yedek parca ucuz ama iscilik ve parca sikintili. Simdi mf 398 veya mf 3105 almati dusunuyorum. Ben ve babam tumosandan biktik. Simdi diyebilirsiniz traktoru hor kullanmissinda o yuzden hata verdi diye babam emekli tank subayidir. Traktorden cok iyi anlar. Traktorun su anki saati 1928 dir. 700 de ve 1700 saatte sansuman acildi. Umarim fikir vermisimdir. Sakin Turk malini kotuluyo diye dusunmeyin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan 6055 4x4 alan yada kullanan var mı?Görüşlerinizi bekliyorum.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt