PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Tümosan 7080 Piyasası Ne?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1038128" data-attributes="member: 56055"><p>Umut abi, Köşeli kasa 70 veya 75'lik Tümoların çoğu sağlamdır, traktör hor kullanılmadıysa sorun sorun olmaz. 3 silindirli olmasına rağmen gerek ağırlığı ve I-II-III kademe takviye vitesli olması sebebiyle bizim 70-56s DT ye göre daha fazla tat veriyordu tarlada. Traktörün sahibinde herhangi bir sorun çıkarmadıysa ve alan kişi fazla ağır işe sokmayacaksa memnun kalacaktır eminim. Bu arada bahsettiğim fiyat galeri fiyatıdır, elden 30-35 bin civarı düşer. Yakıtı iyiydi kullandığım kadarıyla. Yine de iyi araştır derim sonuçta Tümosan ile çok mide bulandırıcı muhabbet dönüyor forumda.</p><p></p><p>Şu da başka bir gerçek abi: alan kişi dikkat etmezse diğer markalara göre daha çok sanayi görür bu makina</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1038128, member: 56055"] Umut abi, Köşeli kasa 70 veya 75'lik Tümoların çoğu sağlamdır, traktör hor kullanılmadıysa sorun sorun olmaz. 3 silindirli olmasına rağmen gerek ağırlığı ve I-II-III kademe takviye vitesli olması sebebiyle bizim 70-56s DT ye göre daha fazla tat veriyordu tarlada. Traktörün sahibinde herhangi bir sorun çıkarmadıysa ve alan kişi fazla ağır işe sokmayacaksa memnun kalacaktır eminim. Bu arada bahsettiğim fiyat galeri fiyatıdır, elden 30-35 bin civarı düşer. Yakıtı iyiydi kullandığım kadarıyla. Yine de iyi araştır derim sonuçta Tümosan ile çok mide bulandırıcı muhabbet dönüyor forumda. Şu da başka bir gerçek abi: alan kişi dikkat etmezse diğer markalara göre daha çok sanayi görür bu makina [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Tümosan 7080 Piyasası Ne?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt