PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Tümosan 74.80N & New Holland BC5040HB Fasal Basımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1227329" data-attributes="member: 77558"><p>Merhaba abi. Kuyruk mili gücünden çok memnunuz. Fakat debriyajın basma açısı ayağı yoruyor. Yayı felanda çıkardım. Kolay basılıyor ama basma açısından dolayı 5 saniye yarım debriyaj yaparsan ayağın yoruluyor.</p><p></p><p>Aşağıdaki 2585 tane balya ne balyasıydı ve kaç kgdı? </p><p></p><p>22kg yonca olarak esas aldığımda bizimki 65 litre felan yakar benim hesaptan abi. 1 litreyle yolsuz 45-50 balya bağlıyor. Yeterki ağzını dolduracak sap olsun. Doldurmadığı zaman bu rakamları göremiyoruz. </p><p></p><p>1 saatte bizimki normal mazotla:</p><p></p><p>-Haşpaysız 17 gazda yonca bağlarsa 4.5-5 litre </p><p></p><p>-Haşpaysız fasalda 17 gazda 4 litre </p><p></p><p>- Haşpaylı samanda 19 gazda 6 litre yakıyor. </p><p></p><p>Eğer yoluda dahil edip karma kullanım yaparsanız 1er litre düşer...</p><p></p><p>Makinanın ağzı dolu olursa saatlik 200-280 balya bağlama imkanımız var BC5040 'da.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1227329, member: 77558"] Merhaba abi. Kuyruk mili gücünden çok memnunuz. Fakat debriyajın basma açısı ayağı yoruyor. Yayı felanda çıkardım. Kolay basılıyor ama basma açısından dolayı 5 saniye yarım debriyaj yaparsan ayağın yoruluyor. Aşağıdaki 2585 tane balya ne balyasıydı ve kaç kgdı? 22kg yonca olarak esas aldığımda bizimki 65 litre felan yakar benim hesaptan abi. 1 litreyle yolsuz 45-50 balya bağlıyor. Yeterki ağzını dolduracak sap olsun. Doldurmadığı zaman bu rakamları göremiyoruz. 1 saatte bizimki normal mazotla: -Haşpaysız 17 gazda yonca bağlarsa 4.5-5 litre -Haşpaysız fasalda 17 gazda 4 litre - Haşpaylı samanda 19 gazda 6 litre yakıyor. Eğer yoluda dahil edip karma kullanım yaparsanız 1er litre düşer... Makinanın ağzı dolu olursa saatlik 200-280 balya bağlama imkanımız var BC5040 'da. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Tümosan 74.80N & New Holland BC5040HB Fasal Basımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt