PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosan 8085' newhollan 90 veya case ile değişme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ERKİLET HASAN" data-source="post: 846649" data-attributes="member: 30466"><p>arkadaşlar geçen sene 8085 tumosan klasik aldık şuan 350 saatte</p><p>traktör 200 saat şanzumandan dişli kırdı ileri geri yaparken tam durması gerekiyor yoksa seromenç bozar diyolar</p><p>o yüzden traktörden çok soğudum pıratik kullanışlı değil hiç aceleye gelmiyor ve çok hassas bizde öyle kullanamıyoruz birde kullanırken sanzumandan çok ses geliyor servise söylüyorum normal diyo </p><p>bunun yerine newhllan td 90 veya 100 yada case 90 veya 100 şatıllı almayı düşünüyorum</p><p>yakıt yönünden tumosandan çok mu yakar ve bu tratörlerde de şanzuman ağrızası yaşarmıyım sonuçta üste bir sürü para vereceğim kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ERKİLET HASAN, post: 846649, member: 30466"] arkadaşlar geçen sene 8085 tumosan klasik aldık şuan 350 saatte traktör 200 saat şanzumandan dişli kırdı ileri geri yaparken tam durması gerekiyor yoksa seromenç bozar diyolar o yüzden traktörden çok soğudum pıratik kullanışlı değil hiç aceleye gelmiyor ve çok hassas bizde öyle kullanamıyoruz birde kullanırken sanzumandan çok ses geliyor servise söylüyorum normal diyo bunun yerine newhllan td 90 veya 100 yada case 90 veya 100 şatıllı almayı düşünüyorum yakıt yönünden tumosandan çok mu yakar ve bu tratörlerde de şanzuman ağrızası yaşarmıyım sonuçta üste bir sürü para vereceğim kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosan 8085' newhollan 90 veya case ile değişme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt