PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tumosan 8095 almak istiyorum tavsiye kullananlar yardimci olabilir mi acill
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Edirneci22" data-source="post: 1112502" data-attributes="member: 76866"><p>Herkese hayırlı bereketli hasarlar arkadaşlar tumosan 8095 almak istiyorum bir tane buldum 186 saatte tente li Düğmeli 4×4 Düğmeli difrensiyal kilidi Düğmeli kuyruk mili yardimci piston ve kanca tip hidrolik kolları var 2016 model galeride bu traktor niye 186 saatte galeriye düşmüş bilmiyorum ama temiz duruyor sifir gibi yani çalıştırdım bi ama pek bilgim yok sizden ricam bi kullanımını hidrolik lerini vitesletini anlatirmisimiz 12 12 sanzman var yakıtı nasıl 4 lu 14 no ünlü otomatik yayli pulluk 13 lü tiller 21 li Aysan 1 tonluk gübe makinası vs kullanıyorum pulluklarim 1090 kg vs kullananlar anlatsa sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Edirneci22, post: 1112502, member: 76866"] Herkese hayırlı bereketli hasarlar arkadaşlar tumosan 8095 almak istiyorum bir tane buldum 186 saatte tente li Düğmeli 4×4 Düğmeli difrensiyal kilidi Düğmeli kuyruk mili yardimci piston ve kanca tip hidrolik kolları var 2016 model galeride bu traktor niye 186 saatte galeriye düşmüş bilmiyorum ama temiz duruyor sifir gibi yani çalıştırdım bi ama pek bilgim yok sizden ricam bi kullanımını hidrolik lerini vitesletini anlatirmisimiz 12 12 sanzman var yakıtı nasıl 4 lu 14 no ünlü otomatik yayli pulluk 13 lü tiller 21 li Aysan 1 tonluk gübe makinası vs kullanıyorum pulluklarim 1090 kg vs kullananlar anlatsa sevinirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tumosan 8095 almak istiyorum tavsiye kullananlar yardimci olabilir mi acill
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt