PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosan 8095 - john deere 5725
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="faymer" data-source="post: 396773" data-attributes="member: 3862"><p><strong>Ynt: tümosan 8095 - john deere 5725</strong></p><p></p><p>sen bılırsın ben tumosanda kullandım massey de new holland da same de deutz da bıldıgın cogu markayı aldık kullandık allah ıma bın sukurler olsun bundn 14 yıl once bır john deere nasıp oldu 2030 14 yıl kullandık bu traktoru balya mısır sılajı tarlada ne ıs varsa yaptık bu süre zarvında 2 defa arıza yaptı bırınde hıdrolık pompası dıgerınde de yag sogutma borusu delındı bu calısma saatıde 10000 kusur saat bızde calıstı geldıgınde saat calısmıyordu bıcer döver arkasında balya yapıyormus bıze gelınce bız degıstırdık saat ı tümosan vardı 2005 aldıgımız 74 80 dt 1700 saatte emeklı oldu onunla aynı aldıgımız john deere 5615 hala sıfır gıbı duruyor 4500 saat te gecen yıl aldıgımız 95 80 dtkk 200 saat cıvarı arıza cıkardı dıfransıyalden karar senın türk malı dedık aldık paramız türkiye de kalsın diye servıs e para yetışmez oldu hanı dıyorya arkadaslar john deere nın parcası pahalı dıye tabıkı de pahalı olacak kalıtelı oldugu ıcın karar senın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="faymer, post: 396773, member: 3862"] [b]Ynt: tümosan 8095 - john deere 5725[/b] sen bılırsın ben tumosanda kullandım massey de new holland da same de deutz da bıldıgın cogu markayı aldık kullandık allah ıma bın sukurler olsun bundn 14 yıl once bır john deere nasıp oldu 2030 14 yıl kullandık bu traktoru balya mısır sılajı tarlada ne ıs varsa yaptık bu süre zarvında 2 defa arıza yaptı bırınde hıdrolık pompası dıgerınde de yag sogutma borusu delındı bu calısma saatıde 10000 kusur saat bızde calıstı geldıgınde saat calısmıyordu bıcer döver arkasında balya yapıyormus bıze gelınce bız degıstırdık saat ı tümosan vardı 2005 aldıgımız 74 80 dt 1700 saatte emeklı oldu onunla aynı aldıgımız john deere 5615 hala sıfır gıbı duruyor 4500 saat te gecen yıl aldıgımız 95 80 dtkk 200 saat cıvarı arıza cıkardı dıfransıyalden karar senın türk malı dedık aldık paramız türkiye de kalsın diye servıs e para yetışmez oldu hanı dıyorya arkadaslar john deere nın parcası pahalı dıye tabıkı de pahalı olacak kalıtelı oldugu ıcın karar senın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosan 8095 - john deere 5725
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt